• یکشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98110604154
  • خبرنگار : 71523

سود بیشتر نصیب کدام سهام‌داران شد؟

سود بیشتر نصیب کدام سهام‌داران شد؟

معاملات امروز بازار سرمایه درحالی به پایان رسید که شاخص کل به روند صعودی خود ادامه داد و مخابرات ایران، صنایع شیمیایی ایران، مبین انرژی خلیج فارس و کشتیرانی نسبت به سایر شرکت‌ها بالاترین تاثیر مثبت را در بازار داشتند و سهام‌داران‌شان سود بیشتری کردند.

به گزارش ایسنا، شاخص کل بورس امروز (یکشنبه) با ۱۳۱۰ واحد رشد در رقم ۴۱۸ هزار و ۳۱۲ واحد ایستاد و شاخص کل با معیار هم‌وزن نیز ۱۷۹۱ واحد رشد و ۱۳۷ هزار و ۳۳۳ واحد را ثبت کرد.

امروز ۸۹۹ هزار معامله به ارزش ۴۷ هزار و ۹۴۱ میلیارد ریال ارزش داشت که نسیبت به روز گذشته افزایش داشت. همچنین در بازار امروز مخابرات ایران، س. صنایع شیمیایی ایران، مبین انرژی خلیج فارس و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را بر بازار داشتند، درحالی که صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان و پالایش نفت بندرعباس نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را بر بورس داشتند.

بانک‌های تجارت، ملت و اقصاد نوین، ماشین سازی اراک، سایپا، فولاد مبارکه اصفهان و پالایش نفت اصفهان در لیست نمادهای پربیننده بورس قرار داشتند.

در این سوی بازار اما شرایط متفاوت بود و حرکت فرابورس برخلاف بورس کاهشی شد؛ به طوریکه شاخص کل فرابورس ۱۰ واحد کاهش یافت و به رقم ۵۳۴۰ واحد رسید این درحالی است که تعداد و ارزش معاملات امروز نسبت به روز گذشته افزایشی بود و ۵۳۴ هزار معامله به ارزش ۲۴ هزار و ۸۴۷ میلیارد ریال انجام شد.

صنایع ماشین‌های اداری ایران تنها نمادی بود که نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را در فرابورس داشت. درحالی که فولاد هرمزگان جنوب، سنگ‌آهن گهر زمین، پتروشیمی مارون، بیمه کوثر، شرکت آهن و فولاد ارفع و هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را بر فرابورس گذاشتند.

نمادهای پربیننده امروز فرابورس سهامی ذوب آهن اصفهان، گروه صنایع کاغذ پارس، گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی، بانک دی، س. توسعه و عمران استان کرمان، کشت و صنعت شهداب ناب خراسان و کشاورزی و دامپروری بینالود بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۱-۰۶ ۱۶:۰۱

گزارش این ماه سایپا در حالی خوب هست که همچنان قیمت محصولات با بازار شکاف عمیقی دارد واقعا چرا این شرکت ها و دولت به سهامداران این شرکت و ایرانخودرو خیانت و ظلم میکنند چرا باید قیمت پراید در گزارش ۳۱ میلیون تومان درج بشه و در بازار بالای پنجاه میلیون تومان معامله بشود.چرا اجازه میدین دلال سود کنه و کارخونه و سهامدار دستش خالی باشه چرا باید قیمت تیبا در گزارش ۳۸ میلیون باشه و در بازار آزاد ...// اگه میخواین درک کنید چقدره، این ماه چهل هزار ماشین فروخته و هر ماشین حدودا بیست میلیون زیرربازاره .یعنی به ازای هر سهم سایپا بیست تومن واقعا چرا؟؟؟! اینقدر به ما سهامدار خرد ظلم میکنید سهم رنا و سرمایه گزاری سایپا را سال 94 به قیمت 330 تومن خریدیم تازه با این همه سروصدا رسیده به 260-70