• جمعه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۰:۱۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 98111107100
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول خبر داد:

اخذ موافقت برای صید 5تن ماهی از سدشیرین دره به منظور افزایش کیفیت آب/ وجود100تن ماهی در سد

اخذ موافقت برای صید 5تن ماهی از سدشیرین دره به منظور افزایش کیفیت آب/ وجود100تن ماهی در سد

ایسنا/خراسان شمالی مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی از اخذ موافقت برای برداشت پنج تن ماهی طی یک دوره از سد شیرین دره در شهرستان مانه و سملقان به منظور افزایش کیفیت آب خبر داد.

سید عقیل مرتضوی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه این شرکت حدود یک سالی بود که به دنبال اخذ موافقت و مجوز برای صید ماهی از این سد بوده است، گفت: طی چند روز گذشته جلسه ای با حضور تعدادی از مسئولان استانی و نماینده سازمان حفاظت محیط زیست برگزار و در این جلسه موافقت ها برای انجام این کار اخذ شد.

وی افزود: هنوز تاریخ صید ماهی مشخص نشده است و مجوزهای لازم برای انجام این کار نیز باید از سوی اداره کل محیط زیست استان صادر شود.

مرتضوی با اشاره به اینکه در کشور سدها بعد از ساخت به خصوص آن هایی که ماهیت تامین آب شرب دارند، یک سری مطالعات بر روی کیفیت آب انجام می شود، ادامه داد: کیفیت آب در سد شیرین دره بالا است اما آب گوارایی نیست و بنا به گفته تعدادی از شهروندان بوی ماهی می دهد.

وی تصریح کرد: در نتیجه این شرکت انجام چندین پروژه همچون اجرای طرح های آبخیزداری، برداشت رسوب از مخزن سد را در دستور کار خود قرار داده و علاوه بر آن به دنبال اجرای کاهش تراکم آبزیان در سد بوده که موافقت آن را نیز برای اجرا اخذ کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود که بیش از ۱۰۰ تن ماهی در مخزن سد شیرین دره وجود داشته باشد که در دوره اول مجوز برای برداشت پنج تن صادر می شود و برای برداشت در مراحل بعدی، باید مطالعات لازم صورت گیرد.

به گفته وی ماهی های خیلی بزرگ از این سد برداشت خواهد شد.

انتهای پیام    

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.