• چهارشنبه / ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۸:۲۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 98111612205
  • خبرنگار : 50300

معاون آموزشی وزارت صنعت:

باید سیستم آموزشی را به روز کنیم

باید سیستم آموزشی را به روز کنیم

ایسنا/خوزستان معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: باید سیستم آموزشی خود را به روز و صنعت و دانشگاه را با هم مرتبط کنیم.

برات قبادیان در دوازدهمین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران که امروز (۱۶ بهمن) در دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، ضمن تبریک فرا رسیدن دهه فجر اظهار کرد: درباره انقلاب صنعتی چهارم صحبت می شود اما مترادف آن انقلاب کشاورزی نیز وجود دارد. درباره کشور ما با دو موضوع روبرو هستیم؛ یکی مشکلات امروز و دیگری بحث ها آینده کشور است. بخشی از مشکلاتی که امروز در کشور وجود دارد به دلیل وجود تحریم ها است. ما هنوز به اهمیت انقلاب صنعتی چهارم پی نبردیم و بی تفاوت هستیم.

وی افزود: توسعه دنیای پیشرفته امروزی مدیون پژوهش است و هیچ کشوری را نمی توان یافت که بدون عبور از مسیر علم و دانشگاه پیشرفت کرده باشد. برخی کشورها مانند آمریکا یا مالزی تاریخ غنی ندارند اما بزرگان و ادبای علمی ما بیش از هزار سال پیش درباره اهمیت پژوهش صحبت کردند. اگر آمریکا اکنون پیشرفته شده است به این دلیل است که دانشمندان دنیا را جمع کرده است.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: طرح تاپ یا توانمند سازی، تولید و توسعه اشتغال پایدار است که طرح جذابی است و در وزارت صنعت، معدن و تجارت اجرا می شود. پیشرفتی که امروز در جهان وجود دارد حاصل چهار تحول انقلاب صنعتی اول (ماشین بخار)، دوم (برق)، سوم (کامپیوتر) و انقلاب صنعتی چهارم است که از سال ۲۰۰۶ آغاز شد. همه توسعه به دست آمده در دو هزار سال گذشته مطلوب نبوده و باعث ایجاد آلودگی های زیست محیطی شده است. از طرح تاپ در صنعت به خوبی استقبال شده است و حدود ۲۱۸ درصد تحقق یافته است.

قبادیان بیان کرد: هم اکنون ۱۷۰ کشور در حال بررسی بحث های توسعه پایدار هستند که یکی از اهداف آن از بین بردن گرسنگی در جهان است. رسیدن به این هدف آسان نیست و تنها با استفاده از علم و فناوری می توان به این هدف دست یافت. در میان هفت و نیم میلیارد نفر از هر ۹ نفر یک نفر  گرسنه است. یعنی یک نهم جمعیت جهان گرسنه هستند.

وی با بیان اینکه انقلاب صنعتی چهارم سایبر فیزیک است که اقتصاد دنیا را متحول می کند، تصریح کرد:  تولید با کیفیت با شیوه های قدیمی امکان پذیر نیست. باید سیستم آموزشی خود را به روز کنیم. در بخش اجرا نیز نگاه باید عوض شود و صنعت و دانشگاه را با هم مرتبط کنیم و به سمت انقلاب صنعتی چهارم پیش برویم. دانشگاه نیاز دارد بخشی از بودجه خود را از بیرون دانشگاه تامین کند. صنعت هم همین طور، پس باید با هم مرتبط شوند.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت در پایان گفت: اقتصاد دیگر اقتصاد نفتی نیست بلکه اقتصاد خلاقیت است و در آینده اطلاعات به جای نفت به فروش می رسند. ما به دنبال این هستیم که محصول استاندارد تولید و صادر کنیم. 

رونمایی از دِرُوگر نیشکر

به گزارش ایسنا، در حاشیه این آیین با حضور معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت از دروگر نیشکر رونمایی شد.

دروگر نیشکر در زمان ۴۵ روز و با بهره‌گیری از ۳۷ درصد از قطعات داخلی، ۴۲ درصد قطعات بازسازی شده و ۱۳ درصد قطعات ساخت شرکت توسعه نیشکر ساخته شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha