نقی زاده در گفت گو با ایسنا افزود: در همین راستا ۱۳۰ کیلوگرم مواد غذایی منقضی از سطح مراکز عرضه جمع آوری گردید.
این مسئول بیان کرد: جهت ۲۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پرونده تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی اظهار داشت: غربالگری کسبه و بازاریان از نظر کرونا یکی از مهمترین اقدامات حوزه بهداشت شهرستان بود که به این منظور یک هزارو ۷۲۶نفر از کسبه و کارگران کارگاههای تحت پوشش بهداشت حرفه ای ارزیابی و در سامانه خوداظهاری کرونا ثبت شدند.
نقی زاده ادامه داد: نظارت های بازرسان سلامت محیط کار جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از کارگاههای شهرستان نیز بصورت صد در صد صورت پذیرفت.
وی گفت: در تمامی بازدیدها آموزش در خصوص بیماری کرونا، روش ضدعفونی دست، سطوح و کف اماکن به عرضه کنندگان مواد غذایی در دستور کار قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: در این مدت ۱۲۷ کیلوگرم مرغ غیربهداشتی از دو مرکز متخلف جمع آوری و برای متخلفان پرونده قضایی تشکیل شد.
انتهای پیام
نظرات