• پنجشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۹:۴۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99021108248
  • خبرنگار : 50256

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مطرح کرد

تحمیل بدهی ۱۵ میلیاردی با تعطیلی دفتر منطقه‌ای احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان شرقی

تحمیل بدهی ۱۵ میلیاردی با تعطیلی دفتر منطقه‌ای احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به تعطیلی ناگهانی دفتر منطقه‌ای احیای دریاچه ارومیه در استان، گفت: با این تعطیلی حدود ۱۵ میلیارد تومان بدهی به سازمان جهاد کشاورزی استان تحمیل شد و زمین‌هایی که باید زیر کشت می‌رفت، نرفته است.

اکبر فتحی روز پنجشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی آذربایجان شرقی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به هشت پروژه بخش کشاورزی در حوزه اقتصاد مقاومتی استان، اظهار کرد: با راه اندازی نهضت احداث گلخانه در استان می‌توان به کشت ذرت دانه‌ای، سویا و کلزا بپردازیم و نهاده‌های دامی را خودمان کشت کنیم، اما نیازمند اختصاص یارانه از محل "بند الف تبصره ۱۸" برای توسعه گلخانه‌ها است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به مشکلات تأمین نهاده‌های دامی استان، اظهار کرد: برخی مرغداران، نهاده‌های مصرفی خود را خارج از شبکه توزیع جهاد کشاورزی با ارز ۵۵۰۰ تومانی دریافت می‌کنند در حالی که نهاده با ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی نایاب شده است.

وی متذکر شد: نهاده‌های دامی به حد کافی در ذخایر کشور وجود دارد، اما ارائه قطره چکانی این نهاده‌ها باعث شده تا مرغداران حتی به مرز ورشکستگی هم برسند.

فتحی ادامه داد: اگر واردات نهاده‌های دامی و کشاورزی توسط تشکل‌های صنفی انجام شود، آذربایجان شرقی توانایی تبدیل به قطب تأمین این نهاده‌ها در شمالغرب کشور را دارد.

وی با اشاره به تاخیر در پرداخت مطالبات گندمکاران استان، گفت: برداشت گندم استان به دلیل سردسیر بودن نسبت به سایر استان‌ها عقب می‌افتد که این امر باعث شده هرساله در تأمین نقدینگی برای خرید گندم ار گندمکاران استان با مشکل مواجه شویم.

وی ادامه داد: اکنون که به دلیل شیوع کرونا، کشورها مانع از صادرات محصولات کشاورزی خواهند شد، باید با تأمین نقدینگی و پرداخت مطالبات مانع دلسردی و حتی ایجاد بازار سیاه و قاچاق شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص پروژه احداث شبکه‌های آبیاری و زهکشی رود مرزی ارس، گفت: این پروژه تاکنون 95 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و فقط به خاطر عدم تخصیص اعتبار، تکمیل پروژه معطل مانده است؛ با تکمیل آن، 200 هزار تن محصولات کشاورزی تولید خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha