• شنبه / ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۰:۵۵
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99031709471
  • خبرنگار : 50147

مدیرعامل آب و فاضلاب بوشهر:

در شرایط بی‌آبی مردم نمی‌توان در خانه باغ‌ها بی‌رویه آب مصرف کرد

در شرایط بی‌آبی مردم نمی‌توان در خانه باغ‌ها بی‌رویه آب مصرف کرد

ایسنا/بوشهر مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر سرانه آب در روستاها پاسخگوی نیاز و مصرف مردم نیست و گرمای شدید هوا و مشکلاتی چون کرونا این موضوع را تشدید کرده است.

عبدالحمید حمزه‌پور جمعه شب در نشست بررسی مشکلات آب شهرستان تنگستان عنوان کرد: آنچه که واقعیت است صادقانه می‌گوییم، حدود ۲ ماه است که روستاها با آب و فاضلاب شهری ادغام شده، ادعا نمی‌کنیم در این دو ماه معجزه کرده ایم، اما سعی شده در حد توان مشکلات را احصاء و برای پیگیری آن تلاش کنیم. سرانه ها هیچ وقت پاسخگوی نیاز مردم و میزان استفاده آنان نیست، آن هم در جایی مانند بوشهر، هرمزگان و یا سیستان و بلوچستان که به دلایل مختلف سرانه ها معنی نمی‌دهد.

وی با اشاره به مشکل طولانی بودن شبکه و فرسودگی آن ادامه داد: گرمای شدید هوا نیاز و مصرف آب را بالا می برد و الان هم کرونا مزید بر علت شده است. هیچ منبع دیگری نیز برای تامین آب در روستاهای ما وجود ندارد، بخشی از آب تولید شده به سبب فرسودگی شبکه هدررفت است.

این مسئول توضیح داد: ۸۰ درصد آب بوشهر از خارج استان تامین می‌شود، همه چیز چون تخصیص و لوله ها نیز برای ۱۵ سال پیش است، حتی ۲۵ درصد اضافه شده به سرانه روستاها را نیز از نقاط دیگر کم کرده ایم، اما شاید هنوز به نقطه هدف نرسیده باشد؛ بنابراین آبی وجود ندارد که به شبکه افزوده شود.

مدیرعامل آب و فاضلاب بوشهر تاکید کرد: باید به هر طریقی که شده آب شیرین‌کن ها راه‌اندازی شوند؛ به عنوان یک کارشناس آب می گویم که تنها راه حل این مشکل راه اندازی آب شیرین کن است. در بوشهر با افزایش ظرفیت آبشیرین کن ۱۰ هزار متر مکعبی به ۲۲۵۰۰ متر مکعب مشکل تا حدودی حل شده و بک آبشیرین کن ۳۵ هزار متر مکعبی نیز در حال راه اندازی است. حدود ۱۵۰ هزار مترمکعب دولت مجوز صادر کرده و قول می دهیم اب شیرین کن منطقه لاور تا اواخر تابستان راه اندازی شود تا مشکلات چندین روستای دشتی برطرف شود.

حمزه پور خاطرنشان کرد: مشکل دیگری که داریم خانه باغ ها است، وقتی مردم آب خوردن ندارند نمی توان این کار را کرد. اینجا شمال نیست که ۵۰ بوته نارنج و لیموترش کاشته شود، اسم کوچه های شکیل هم گذاشته اند و پمپ نصب کرده اند. من می خواهم که انشعاب تمام این خانه باغ ها به هر کسی هم که وصل باشد، با قدرت تمام قطع شود، چون این کار می‌تواند بخشی از مشکلات را حل کند. مردم در بی‌آبی له‌له می‌زنند و در این شرایط نمی‌توان در خانه باغ‌ها بی رویه آب مصرف کرد.

وی با اشاره به فرسودگی تجهیزات و خطوط انتقال گفت: علاوه بر اینکه آب شیرین کن ها باید سریعتر راه‌اندازی شوند، باید در این زمینه نیز ورود کنیم و همچنین در بوشهر و نوار ساحلی راه اندازی شده و بازسازی خطوط انجام بگیرد.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر تصریح کرد: خدا را شکر که دریا و پتانسیل شیرین سازی آب دریا وجود دارد، و می‌توانیم از این ظرفیت استفاده نماییم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۷ ۱۱:۵۸

بجای پاک کردن صورت مسئله بهتر است سیستم های آبیاری در کشاورزی را اصلاح کنید مانند آبیاری قطره ای و ...