• دوشنبه / ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۰:۰۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 99032617127
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

۳۰۲ هکتار از اراضی ملی سلماس طی سال گذشته طعمه حریق شد

۳۰۲ هکتار از اراضی ملی سلماس طی سال گذشته طعمه حریق شد

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سلماس گفت: ۹۷مورد گزارش آتش‌سوزی طی سال گذشته در مراتع به یگان حفاظت منابع طبیعی سلماس گزارش شده است.

بهروز عظیمی امروز ۲۶خرداد در جلسه هماهنگی، پیشگیری و مدیریت اطفای حریق در اراضی ملی شهرستان گفت: در سال گذشته، ۹۷ مورد گزارش آتش‌سوزی در مراتع به یگان حفاظت منابع طبیعی سلماس گزارش شده که موجب از بین رفتن بیش از ۳۰۲ هکتار از عرصه های اراضی منابع طبیعی شهرستان شده است.

عظیمی بیان کرد: عمده ترین گروههای انسانی عامل آتش سوزی در مراتع بهره برداران منابع طبیعی، کشاورزان منطقه، گردشگران بی مسئولیت و مسافرین هستند که با بی‌احتیاطی و عدم خاموش کردن کامل آتش یا عوامل دیگر انسانی موجب ضربه به منابع طبیعی می شوند.

وی افزود: نقاط مهم و بحرانی در معرض خطر آتش سوزی مراتع سلماس در محور سلماس-ارومیه روستاهای درشک-میناس-خان تختی-آغ اسماعیل و نیزدر محورسلماس-خوی روستاهای ریک آباد-چیچک-سرای ملک و کانیان است.

عظیمی اظهار کرد: تیمهای یگان حفاظت منابع طبیعی درشهرستان  از ۱۵خرداد لغایت ۱۵ شهریور در نقاط پر مخاطره و در معرض آتش‌سوزی مراتع در شیفت های  ۲۴ ساعته و در قالب تیمهای ۳ نفره مستقر هستند و به محض اطلاع رسانی در مورد حریق مراتع سریعا وارد عمل می شوند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سلماس تصریح کرد: در طول سال گذشته با تلاش نیروهای حفاظت منابع طبیعی ۳۱کیلومتر بازسازی و ۲۵کیلومتر احداث آتش‌بُر برای مقابل و محدودسازی حریق مرتع در اراضی ملی شهرستان صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا،وی خاطرنشان کرد: شماره تلفن ۱۵۰۴ یگان حفاظت منابع طبیعی ۲۴ ساعته آماده دریافت گزارشات مردم درخصوص آتش سوزی در مراتع است و از عموم شهروندان و گردشگران درخواست می شود به هنگام گردش در طبیعت و لذت از نعمتهای خدادادی شهرستان،از آتش روشن کردن پرهیزکنند.

وی ادامه داد: شهروندان در صورت روشن کردن آتش با خفه کردن آن به وسیله ریختن خاک و پاشیدن آب بر روی آن از خاموش شدنش اطمینان حاصل کنند و در زمان ترک جنگل نیز باید مجددا با ریختن خاک مرطوب بر خاکستر آتش، از احتراق مجدد آن جلوگیری کنند.

عظیمی تاکید کرد: همچنین ته سیگار روشن، چوب نیم سوخته و سوختن ذغال باید پس از استفاده کاملا خاموش شوند و برای اطمینان بیشتر آن را زیر خاک مدفون کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha