• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99041813457
  • خبرنگار : 50042

سرپرست پلیس راه گیلان خبر داد

اعمال قانون بیش از ۴۰۰ خودروی متخلف در طرح آذرخش

اعمال قانون بیش از ۴۰۰ خودروی متخلف در طرح آذرخش

ایسنا/گیلان سرپرست پلیس راه استان از اعمال قانون و توقیف ۴۰۶ دستگاه خودرو متخلف طی سه ماه گذشته در اجرای طرح آذرخش در گیلان خبر داد.

سرهنگ جاور صفاری در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان این خبر اظهار کرد: به منظور پیشگیری از وقوع تصادفات، پلیس راه گیلان در اجرای طرح آذرخش که از سه ماه گذشته آغاز شد با به‌ کارگیری خودروهای نامحسوس در سطح معابر پر تصادف برون‌ شهری، برخورد با رانندگان متخلف را در دستور کار قرار داد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه در این طرح با تخلفاتی مانند سرعت و سبقت غیرمجاز، لایی‌کشی، تجاوز به چپ و حرکات مارپیچ که به عنوان تخلفات بارز حادثه آفرین هستند برخورد شد، افزود: در مدت اجرای این طرح، ۱۸۰ دستگاه خودرو اعمال قانون و ۲۲۶ دستگاه خودرو نیز توقیف و به پارکینگ منتقل شدند.

سرپرست پلیس راه گیلان در پایان تخلفات حادثه‌ساز را خط قرمز پلیس در جاده‌های استان عنوان کرد و گفت: گشت‌های پلیس راه در تمام جاده‌های استان به صورت آشکار و نامحسوس حضور دارند و با رانندگان متخلف برخورد خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha