• دوشنبه / ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99061007170
  • خبرنگار : 50176

عضو مجلس خبرگان رهبری:

عاشورا ترسیم آیات قرآن است/ عرفان حسینی؛ نیاز حکومت اسلامی

عاشورا ترسیم آیات قرآن است/ عرفان حسینی؛ نیاز حکومت اسلامی

ایسنا/لرستان عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این‌که صحنه‌های عاشورا را باید با بسته‌های قرآنی مقایسه کنیم، افزود: عاشورا ترسیم آیات قرآن است این در حالی‌ است که حکومت اسلامی نیازمند به عرفان امام حسین(ع) است.

آیت‌الله احمد مبلغی در اجتماع بزرگ «عاشورائیان» در کوهدشت که روز یکشنبه، نهم شهریورماه، به‌ همت هیئت متوسلین حضرت زهرا(س) در سالن اجتماعات دبیرستان دکتر حسابی شهرستان کوهدشت برگزار شد، با تأکید بر مورد توجه قرار دادن عرفان امام حسین(ع) در روز عاشورا، اظهار کرد: سید و سالار شهیدان در نهایت تشنگی و گرسنگی در گرمای سخت روز عاشورا در حال جنگیدن است اما هم‌زمان منبر و جنگ را مدیریت و در برابر دشمنان مقاومت می‌کند و از راه خو

وی با ذکر این مطلب که اصحاب امام حسین(ع) در روز عاشورا، نفر به نفر، مورد به مورد باید با تحمل تشنگی به میدان می‌رفتند و می‌جنگیدند، افزود: وصف سختی‌ها، مشقت‌ها و مصائب عاشورا برای بشر امکان‌پذیر نیست.

آیت‌الله مبلغی به تاریخ سازی عاشورا اشاره کرد و گفت: ظلم به طفل شیرخواره سخت‌ترین ظلم‌ها است این در حالی‌ است که کودک هر چه خردسال‌تر باشد، بی‌رحمی و قساوت دشمنان بیشتر عیان می‌شود کما اینکه امام برای طفل شیرخواره طلب آب می‌کند اما گلوی آن‌ را هدف تیر سه شعبه قرار می‌دهند که آنجا امام حسین(ع) فرمود آنچه صبر مصیبت‌ها را بر من آسان کرده است آن است که این حادثه‌ها در مقابل چشم خدا انجام می‌شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه آنچه سختی عاشورا را بر سید و سالار شهیدان آسان می‌کرد آن بود که حادثه عاشورا در مقابل چشمان خدا انجام می‌شد، گفت: وقتی پای خدا به میان می‌آید معلوم می‌شود راه خدا، راه حقیقت، راه پاکی و راه حق است.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با ذکر این مطلب که صبر کردن موجب می‌شود انسان تا آخر مقاومت و ایستادگی پیش برود، ادامه داد: امام حسین(ع) صبر کرد و با صبر بر سختی‌ها، قیام خود را به پایان رساند این در حالی‌ است که عاشورا ترسیم آیات قرآن است و باید صحنه‌های عاشورا را با بسته‌های قرآنی مقایسه کنیم.

آیت‌الله مبلغی با تأکید بر این‌که امام حسین(ع) صبر کرد چون می‌دانست در مقابل چشمان خداست، تصریح کرد: وقتی بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران فرمود عالم محضر خداست، می‌توان نتیجه گرفت که خداوند انسان ناظر بر اعمال است و باید از معصیت پرهیز کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این‌که امام حسین(ع) روز عاشورا نه‌ تنها صبر کرد بلکه مصائب سخت را تحمل کرد ادامه داد: هرچه از روز عاشورا می‌گذشت حالت برافروختگی معنوی، ایستادگی و صبر امام حسین(ع) بیشتر می‌شد و بر صلابت آن حضرت افزوده می‌شد.

وی ادامه داد: از یکی‌ از راویان عاشورا نقل شده که سوگند به خدا من ندیدم کسی‌ که فرزندان او کشته شده باشد اما قلب او محکم‌تر و صبر او بیشتر شود، دشمنان به او حمله می‌کردند اما با قوت قلب، دشمنان را متفرق می‌کرد و هر لحظه بر صبر و صلابت وی افزوده می‌شد.

آیت‌الله مبلغی با تأکید بر لزوم توجه به عرفان امام حسین(ع)، بیان کرد: عرفان امام حسین(ع) در سه مقطع از زندگی آن حضرت قابل مطالعه است که نخستین آن دعای روز عرفه است زیرا دعای عرفه نهایت احساس و معرفت به خداست که باید این عرفان را به‌عنوان یک نیاز، مورد توجه قرار داد.

وی با ذکر این مطلب که حکومت اسلامی ایران نیازمند عرفان امام حسین(ع) است، تصریح کرد: مقطع دوم قابل توجه، دوران زندگی امام حسین(ع) است و مقطع سوم زندگی امام حسین(ع) در روز عاشورا است چراکه در روز عاشورا امام حسین(ع) عارف بزرگی است که فراتر از بشریت با خدا رابطه برقرار کرده است.

آیت‌الله مبلغی با تأکید بر اینکه عرفان روز عاشورا قابل تصور نیست، گفت: عاشورا روزی است که هرگز خلق نخواهد شد، سرانگشتان هنرمندانه امام حسین(ع) قیام پاک روز عاشورا را رقم می‌زند که نمونه آن در تاریخ تکرار نخواهد شد و وصف آن برای بشریت قابل تصور نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha