• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۷:۵۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99062921434
  • خبرنگار : 50182

با حضور معاون علمی رییس جمهور

ساخت واحد تولید کاتالیست BZN2 در کرمانشاه آغاز شد

ساخت واحد تولید کاتالیست BZN2 در کرمانشاه آغاز شد

ایسنا/کرمانشاه پروژه ساخت واحد تولید کاتالیست به روش BZN2 با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در کرمانشاه آغاز شد.

دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، امروز(29 شهریور) در این مراسم با بیان اینکه بین کارخانه داری و صنعت تفاوت وجود دارد، گفت: اگر علم و دانش تولید را داشته باشیم، می توانیم بگوئیم صنعت داریم و در غیرصورت کارمان فقط کارخانه داری است.

وی افزود: صنعت است که به علم و دانشگاه نیاز دارد نه کارخانه داری، برای همین باید تلاش کنیم در هر حوزه ای صاحب صنعت شویم.

ستاری افزود: خوشبختانه حرکت های خوبی در حوزه پتروشیمی شروع شده از جمله راه اندازی این واحد تولید کاتالیست و امیدوارم این حرکت همینطور قدرتمند پیش رود تا صاحب صنعت پتروشیمی شویم.

علی رستم آبادی رئیس مجتمع پلیمر کرمانشاه نیز در حاشیه کلنگ زنی این پروژه در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز به کار مجتمع پلیمر کرمانشاه از سال ۱۳۹۱، گفت: تولیدات اصلی این مجتمع پلی اتیلن سنگین است که کاربردهای مختلفی در تولید لوله های آبیاری و گاز، مخازن ذخیره بزرگ و کوچک و ... دارد.

رستم آبادی ظرفیت اسمی این مجتمع را ۳۰۰ هزار تُن در سال عنوان کرد و افزود: خوشبختانه به همت نیروهای بومی مجتمع چندین سال است که بیش از ظرفیت اسمی تولید داریم و رکورد تولیدمان ۳۶۰ هزار تن در سال است.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۸۰۰ نفر در این مجتمع مشغول به کارند که ۹۹ درصد آنها نیروهای بومی هستند.

رستم آبادی با بیان اینکه در فرآیند تبدیل اتیلن به پلی اتیلن، برای شروع این واکنش نیاز به "کاتالیست" داریم، گفت: این کاتالیست در حال حاضر به دو روش "بازل" آلمان و "میتسویی" ژاپن تولید می شود.

وی افزود: خوشبختانه در سال ۱۳۹۵ کلنگ واحد تولید کاتالیست به روش "بازل" آلمان زمین زده شد و تولید این نوع کاتالیست از سال ۱۳۹۷ در مجتمع شروع شده است

وی افزود: امروز هم قرار است کلنگ راه اندازی واحد تولید کاتالیست به روش میتسویی ژاپن (BZN2) زمین زده شود و برنامه داریم طی دو سال این پروژه را به بهره برداری برسانیم.vsjl

رستم آبادی خاطرنشان کرد: ظرفیت تولیدی این واحد ۵۰ تُن در سال خواهد بود و این واحد برای اولین بار در کشور راه اندازی می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha