• دوشنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۹ / ۲۲:۵۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99092418957

رئیس دانشگاه قم

دانشگاه منتظر نماند، خودش به دنبال صنعت حرکت کند

دانشگاه منتظر نماند، خودش به دنبال صنعت حرکت کند

ایسنا/قم جانشین ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری استان قم گفت: حوزه و دانشگاه باید به سمت مسئله‌یابی برود و پژوهشگر و فناور باید به سمت صنعت حرکت کند و نباید منتظر بمانند که صنعت برای رفع مشکل به سمت دانشگاه برود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عسکر دیرباز عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در آستانه ۲۷آذرماه سال روز شهادت دکتر مفتح قرار داریم، این شهید والامقام پیشگام وحدت حوزه و دانشگاه بود؛ یاد و خاطره این شهید عزیز را گرامی می‌داریم.

جانشین ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری استان قم افزود: دانشجویان عزیز یک نیروی لایزال هستند که فعالیت آن‌ها موردتوجه است، استاد و دانشجو اگر در طرح‌های پژوهشی همکاری بیشتر داشته باشند در زمینه فناوری جهش تولید ایجاد می‌شود.

رئیس دانشگاه قم رشد علمی کشور را موردتوجه قرارداد و بیان کرد: دنیا در حال پیش رفتن است و ما هم باید پیش روی خود را با سرعت و کیفیت داشته باشیم و رفع مشکلات کشور و صنعت مورد تأکید باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: هر دانشگاهی باید تقسیم‌کار داشته باشد و در این زمینه هم‌افزایی و همراهی مهم است، ضمن تقسیم‌کار با توجه به کمبود امکانات از امکانات موجود بهترین استفاده شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها رقابت سالمی در راستای رشد کشور دارند، گفت: در این زمینه باید هم‌فکری خوبی وجود داشته باشد، علوم نظری و کاربردی داریم که دارای بخش‌های مختلف است، ریاضی و فیزیک و فلسفه نظری است و باید به دنبال مسئله یابی رفته و در زمینه پژوهش "مسئله محور" باشیم.

استاد حوزه و دانشگاه افزود: بسیاری از کارهای ما بر اساس باورهایمان است و اگر باورها دارای پایه و اساس باشد و اقناع شویم موفق‌تر خواهیم بود.

دیرباز ادامه داد: حوزه و دانشگاه باید به سمت مسئله یابی برود و پژوهشگر و فناور باید به سمت صنعت حرکت کند و نباید منتظر بمانند که صنعت برای رفع مشکل به سمت دانشگاه برود، این نکته باید موردتوجه حوزه و دانشگاه باشد که مشکل صنعت چیست و رفع مشکلات مدنظر باشد و ارتباط دانشگاه و صنعت دوسویه باشد.

جانشین ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری استان قم با اشاره به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در جهش تولید خاطرنشان کرد: این شرکت‌ها توسط فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اداره می‌شود و کارهای ابتکاری بسیار خوبی انجام می‌دهند و این اقدامات با حضور اساتید مجرب در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha