• سه‌شنبه / ۲ دی ۱۳۹۹ / ۰۸:۳۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99100200903
  • خبرنگار : 50167

لزوم استمرار رعایت پروتکل‌های بهداشتی؛

زنجانی‌ها گول روند نزولی کرونا را نخورند

زنجانی‌ها گول روند نزولی کرونا را نخورند

ایسنا/زنجان رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: با کاهش روند سرپایی و بستری کرونا در استان، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی از روند صعودی خود خارج شده است، به همین خاطر زنجانی‌ها باید پروتکل‌های بهداشتی را به ‌صورت جدی رعایت کنند.

پرویز قزلباش شامگاه دیروز (اول ‌دی‌ماه) در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا که در محل استانداری زنجان برگزار شد، با بیان اینکه در حال حاضر در استان زنجان شاهد روند نزولی بیماری کرونا هستیم، اظهار کرد: وضعیت بیماری کرونا در استان همانند ۱۸ خردادماه امسال شده و امیدواریم این وضعیت پایدار بماند.

وی با اشاره به اقدامات خوب انجام شده در طرح شهید سلیمانی و مشاهده نتایج حاصل از این اقدامات در هفته‌های آتی، افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۵۰ هزار نفر به مراکز ۱۶ ساعته سرپایی کووید - ۱۹ استان مراجعه کرده‌اند.

این مسئول با بیان اینکه شیب بیماری کرونا در موج دوم تندتر از موج سوم بود، تصریح کرد: در موج سوم، بیماری کرونا بسیار خوب مدیریت شده است؛ به ‌طوری ‌که نسبت به موج دوم شاهد کاهش مبتلایان در مدت زمان کم‌تری بودیم.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان، از خارج شدن روند صعودی رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط زنجانی‌ها خبر داد و اظهار کرد: روند نزولی مبتلایان به کرونا نباید ما را گول بزند و زنجانی‌ها باید همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

قزلباش در رابطه با رتبه شهرستان‌های استان زنجان از لحاظ میزان شیوع بیماری کرونا در هفته چهارم آذرماه، گفت: باید توجه ویژه‌ای را به شهرستان‌های خرم‌دره، ابهر، ماه‌نشان، زنجان، خدابنده، طارم، سلطانیه و ایجرود داشته باشیم تا بیماری کرونا دوباره شیوع پیدا نکند.

وی با اشاره به اینکه استان زنجان از لحاظ بستری بیماران کرونایی وضعیت خوبی نسبت به کشور دارد، افزود: در شهرستان‌های ابهر، خرم‌دره، طارم، سلطانیه و ایجرود روند بیماری کرونا نزولی بوده و وضعیت خدابنده نیز کاهشی گزارش شده ولی نیازمند کنترل است، زیرا روند نزولی بیماری نسبت به سایر شهرستان‌ها کندتر است.

این مسئول در رابطه با وضعیت بیماری کرونا در ماه‌نشان، تصریح کرد: با توجه به اینکه جمعیت این شهرستان محدود است اما هفته اخیر شاهد افزایش محسوس مبتلایان به کرونا در این منطقه هستیم.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان با بیان اینکه شهرستان‌های سلطانیه، ایجرود و خدابنده در وضعیت زرد کرونایی و سایر شهرستان‌های استان در وضعیت نارنجی قرار دارند، ادامه داد: از ابتدای شهریورماه تا ۲۵ آذرماه امسال، ۳۲ درصد ابتلا به بیماری کرونا در استان از طریق تماس در محل کار، ۲۴ درصد تماس با افراد آلوده در خانواده، ۱۶ درصد تماس در مسافرت و ۱۷ درصد سایر موارد است.

قزلباش با بیان اینکه جمعیت هلال‌احمر استان در طرح شهید قاسم سلیمانی مشارکت ضعیفی دارد، اظهار کرد: ۵۵۶ تیم مراقبتی - رهگیری (CT) با ۶۲۶۵ عضو و ۵۵۸ تیم حمایتی با ۱۵۱۱ عضو تشکیل شده است.

وی در رابطه عملکرد تیم نظارتی برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در استان زنجان، افزود: ضدعفونی و گندزدایی کردن ۲۰۰۸ خانه، ۳۲۷ مورد پلمب، ۳۰۰۲ اخطاریه، ۶۰۹۴ بازدید توسط سایر گروه‌ها انجام شده و ۱۲ هزار و ۴۳۴ بازدید مشترک انجام شده است.

این مسئول در رابطه با عملکرد بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم‌پزشکی استان از اول تا ۲۸ آذرماه امسال، تصریح کرد: ۳۹ هزار و ۶۴۴ مورد بازرسی در استان توسط بازرسان محیط دانشگاه علوم‌پزشکی استان انجام شده است. همچنین ۳۱۰ مورد پلمب و ۲۹۳۴ مورد نیز به مراجع قضایی استان معرفی شدند.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان با اشاره به درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان، خاطرنشان کرد: از هفته گذشته تا به امروز اقدام جدیدی در راستای ایجاد نقاهت‌گاه در استان انجام نشده و همچنان ۱۳۰۰ تخت فعال است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha