• سه‌شنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۵:۰۴
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99110705029
  • خبرنگار : 50024

دیدار رئیس جهاد دانشگاهی کشور و شهردار کرج

دیدار رئیس جهاد دانشگاهی کشور و شهردار کرج

ایسنا/البرز رئیس جهاد دانشگاهی کشور گفت: جهاد دانشگاهی از سال ۸۵ وارد بحث رانش مترو شده و ساخت آن تقریبا به پایان رسیده و در حال حاضر در مرحله تست آن در سیستم قطار شهری قرار داریم تا اشکالات آن را رفع کنیم.

دکتر حمیدرضا طیبی روز سه شنبه هفتم بهمن در نشستی با شهردار کرج با اشاره به بومی سازی ساخت رکتیفایر تامین کننده برق نیروی محرکه واگن‌های مترو توسط  جهادگران جهاد دانشگاهی واحد علم وصنعت اظهار کرد: طراحی و ساخت اولین دستگاه از سال ۸۹ آغاز و پس از طی مراحل طراحی، ساخت و انجام آزمایش‌های مربوطه مطابق استاندارد و دریافت گواهینامه بین المللی در سال ۹۱ به طور آزمایشی  زیر بار قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: از آن سال تا کنون، جهاد دانشگاهی برای تولید رکتیفایر مورد نیاز برای پروژه‌های قطار شهری کلانشهرهای مختلف وارد عمل شده و تا کنون با متروی تهران، متروی مشهد و قم قراردادهایی منعقد کرده است.

وی توضیح داد: در حال حاضر رکتیفایرهای ساخت جهاد دانشگاهی در خط دوی قطار شهری مشهد و خط ۸ تهران فعال است و مابقی سفارش‌ها هم در فرایند ساخت قرار دارد.

این مسئول اضافه کرد: جهاد دانشگاهی تنها به ساخت رکتیفایرهای مترو بسنده نکرده و در حوزه ساخت رکتیفایرهای کارخانجات مس و ... نیر ورود کرده و تا کنون موفق شده تولیدات خود را به کشورهایی مثل قزاقستان صادر کند.

طیبی اضافه کرد: همکاران جهادگر ما در حوزه الکترونیک هم حرف‌های جدی برای گفتن دارند و از دهه ۷۰ تا کنون در زمینه تولید شارژرهای صنعتی که اغلب در صنعت نفت و پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرد هم به خوبی عمل کرده اند.

وی ادامه داد: بعد از ساخت رکتیفایر، جهاد دانشگاهی از سال ۸۵ وارد بحث رانش مترو شده و ساخت آن تقریبا به پایان رسیده و در حال حاضر در مرحله تست آن در سیستم قطار شهری قرار داریم تا اشکالات آن را رفع کنیم.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور اضافه کرد: بدون شک هر کشوری که بتواند در ساخت سیستم رانش قطار شهری موفق شود، از عهده ساخت واگن هم به راحتی بر می‌آید.

وی افزود: جهاد دانشگاهی آمادگی دارد که رکتیفایرهای با کیفیت و استاندارد داخلی را در اختیار شهرداری کرج قرار دهد تا در خطوط مختلف قطار شهری این کلانشهر استفاده کنند.

وی گفت: تا قبل از بومی سازی دانش ساخت رکتیفایرها، اغلب این تجهیزات با صرف هزینه زیاد و مشکلات ناشی از تحریم به کشور وارد می شدند ولی حالا دیگر نیازی به واردات آنها نیست.

طیبی تاکید کرد: با استفاده از رکتیفایرهای تولید داخل هم از خروج مقادیر زیادی ارز جلوگیری و هم زمینه اشتغالزایی برای عده زیادی فراهم خواهد شد.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha