• سه‌شنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99120503610
  • خبرنگار : 50201

متخصص بیماری‌های عفونی:

روش دیگری جز واکسیناسیون برای کنترل کرونا وجود ندارد

روش دیگری جز واکسیناسیون برای کنترل کرونا وجود ندارد

ایسنا/مازندران یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: از آنجایی که مردم ما قرنطینه را رعایت نمی کنند بنابراین چاره ای نمی‌ماند که از واکسیناسیون به عنوان راه نهایی مقابله با کرونا استفاده شود. 

عبدالرضا فقیه نصیری در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه تنها راه کنترل همه بیماری های ویروسی و منتقل کننده، واکسیناسیون است و یا اینکه خود بدن در مقابل این ویروس یا باکتری،آنتی بادی ترشح کند، اظهار کرد: اما متاسفانه انتی بادی که بدن در مقابل ویروس کرونا ترشح می کند یا بسیار ضعیف است و یا حالت دفاعی کوتاه مدتی دارد که نمی تواند به طور کامل در مقابل این بیماری مقاومت کند. 
وی با تاکید بر اینکه باید در مقابله با این بیماری از مکانیزم هایی استفاده کرد که این توانایی مقابله با بیماری در مدت طولانی تر در بدن باقی بماند،افزود: ادعا می شود واکسن هایی که تولید می شود این توانایی را دارد که بدن را در مقابل بیماری کرونا در مدت ۶ ماه تا یک سال محافظت کند.
این متخصص بیماری های عفونی، تنها راه مقابله با بیماری را واکسیناسیون و رعایت قرنطینه عنوان کرد وگفت: از آنجایی که مردم ما قرنطینه را رعایت نمی کنند بنابراین چاره ای نمی ماند که از واکسیناسیون استفاده شود. 
فقیه نصیری تصریح کرد: با این اوصاف روش دیگری جز واکسیناسیون برای کنترل کرونا وجود ندارد.
 وی در خصوص واکسن های وارد شده از روسیه به کشور گفت:  شرکت سازنده هیج گونه اطلاعات دقیقی در خصوص واکسن فعلی به ما نداده است و حتی به مراجع جهانی نیز اعلام نکرده است. 
این متخصص بیماری های عفونی خاطر نشان کرد:  در مجموع این واکسیناسیون اگر دارای خصوصیات محافظت بدن  در مقابل بیماری کرونا را داشته باشد قابل قبول است. 
فقیه نصیری در ادامه با بیان اینکه اگر مراجع جهانی از جمله سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و دارو و سایر سازمانهای جهانی این واکسن ها تایید کنند قابل قبول است، افزود: اما متاسفانه انطور که مطالعات نشان می دهد اطلاعاتی چندانی از واکسن فعلی وارد شده به کشور از سوی شرکت سازنده داده نشده است و تنها گفته می شود روی ۹ نفر مورد ازمایش قرار گرفته است و جواب گرفته اند و این نمی تواند معیار جهانی باشد.
وی متذکر شد: البته مقاله معتبری در خصوص این واکسن و مزایای آن به چاپ رسیده است که ۹۱ درصد ایمنی ایجاد می کند اما در شرایط بحرانی فعلی می تواند اشتباهاتی رخ دهد.
این متخصص بیماریهای عفونی در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا نباید مازندران در اولویت واکسیناسیون قرار گیرد یا خیر، با بیان اینکه در واکسیناسیون باید جمعی دیده شود، ابراز کرد: اگر در مازندران به صورت کامل واکسیناسیون صورت گیرد، به علت ترددهایی که از سایر استانها می شود نمی توان منتظر بود این واکسیناسیون به طور کامل جوابگو باشد و اگر چنین انتظاری وجود دارد باید هرگونه تردد منع شود و قرنطینه اعمال شود ،بنابراین در این خصوص باید کل کشور به صورت مساوی واکسن شوند و نکات بهداشتی نیز رعایت شود.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha