• چهارشنبه / ۶ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99120604189
  • خبرنگار : 50310

میوه سردخانه‌ای بخوریم؟

میوه سردخانه‌ای بخوریم؟

ایسنا/لرستان یک متخصص تغذیه گفت: برای حفظ سلامتی بدن، باید تا حد ممکن از خوردن میوه‌های سردخانه‌ای پرهیز کنیم.

سمیرا مرادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به عوارض میوه‌های سردخانه‌ای، اظهار کرد: میوه‌های نگهداری شده در سردخانه‌ها به ویژه مرکبات که برای فصل بهار در انبارها نگهداری می‌شود در طولانی مدت خاصیت‌شان را از دست می‌دهند.

وی ادامه داد: هنگامی که پرتقال در سردخانه نگهداری می‌شود، ویتامین C موجود در این میوه از بین می‌رود و این مسئله باعث خارج شدن خاصیت آنتی‌اُکسیدان آن می‌شود.

مرادی عنوان کرد: میوه‌های سردخانه‌ای هیچ خاصیتی نداشته و فقط رنگ و لعاب دارد که در بسیاری از موارد این میوه‌ها باعث بروز بیماری‌های مختلفی می‌شود.

این متخصص تغذیه بیان کرد: محیط سردخانه باعث می‌شود آنتی‌اُکسیدان موجود در میوه و به‌خصوص مرکبات خارج شود و این عمل زمینه ایجاد رادیکال‌های آزاد را در میوه سردخانه‌ای فراهم می‌کند.

وی افزود: رادیکال آزاد موجود در میوه باعث بروز سرطان‌های مختلفی شده و افراد مصرف کننده را با مشکلات جدی رو به رو می‌کند.

مرادی تأکید کرد: برای حفظ سلامتی بدن، باید تا حد ممکن از خوردن میوه‌های سردخانه‌ای پرهیز کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.