• دوشنبه / ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99121107556
  • منبع : نمایندگی خوزستان

/این خبر به روز رسانی شد/

بیمارستان‌های خوزستان تحت فشارند / لزوم کاهش تعرفه درمان بیماران کرونایی خوزستان

بیمارستان‌های خوزستان تحت فشارند / لزوم کاهش تعرفه درمان بیماران کرونایی خوزستان

ایسنا/خوزستان کرونا در خوزستان همچنان بیشتر گسترش می‌یابد؛ علاوه بر هشدار نسبت به تکمیل ظرفیت بیمارستان‌ها و خستگی و فرسودگی کادر درمان، حالا فضای دلهره و نگرانی حاکم بر مردم خوزستان نیز نکته‌ای است که مسئولان بهداشتی آن را گوشزد می‌کنند و با ارائه پیام‌های روزانه، سعی در بهبود بهداشت روان مردم دارند.

به گزارش ایسنا، رئیس مجمع نمایندگان خوزستان در نامه‌ای به رئیس جمهور گفته که مردم خوزستان شرایط دلهره‌آور و سختی را سپری می‌کنند و از سوی دیگر خواستار سهمیه‌ای ویژه از واکسن کرونا برای کادر درمانی شده تا خط مقدم مقابله با بیماری در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی، حفظ شود.

استاندار خوزستان که در هفته گذشته تقاضای تعطیلی گسترده و قرنطینه را دو بار به ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه کرد نیز گفته است اعمال محدودیت‌های فعلی شدید در خوزستان فعلا تا شنبه آینده ادامه دارد.

توضیحی درباره نحوه ورود ویروس جهش‌یافته به استان‌های مختلف

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه تصور می‌شود اگر در نقاطی از کشور بیمارانی با موتاسیون انگلیسی پیدا شده، از طریق مسافرت از خوزستان بوده است، گفت: این در حالی است که این سوش موتاسیون‌یافته، در عراق سوش غالب است و در سایر استان‌ها نیز از طریق مبادی مرزی و همچنین در برخی شهرها از طریق مسافرت‌های هوایی وارد شده است.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان اظهار کرد: همچنان وضعیت مراجعه به بیمارستان‌ها و مراکز جامع سلامت در اهواز و چند شهر دیگر استان افزایشی است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اعمال محدودیت‌ها در خوزستان افزود: نتیجه اعمال محدودیت‌ها در چند روز آینده جواب می‌دهد زیرا پس از اعمال محدودیت‌ها، دو هفته زمان لازم است تا مراجعه به بیمارستان‌ها کاهش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: در روزهای گذشته هجمه‌ای علیه خوزستان شکل گرفته است که تصور می‌شود اگر در نقاطی از کشور بیمارانی با موتاسیون انگلیسی پیدا شده، از طریق مسافرت از خوزستان بوده است. این در حالی است که این سوش موتاسیون‌یافته، در عراق سوش غالب است و در سایر استان‌ها نیز از طریق مبادی مرزی و همچنین در برخی شهرها از طریق مسافرت‌های هوایی وارد شده است.

وی افزود: به طور مثال در قزوین، مشهد و تهران بسیاری از افرادی که مبتلا شدند، مسافرانی بودند که از اروپا وارد این شهرها شدند اما به دلیل اینکه روزانه تعداد زیادی تردد از مرزهای زمینی خوزستان انجام می‌شود، میزان ابتلا و بروز در خوزستان بیشتر بوده و ممکن است این موج، سایر کشور را نیز درگیر کند.

ابول‌نژادیان بیان کرد: آنچه اهمیت دارد تلاش همکاران حوزه سلامت ما است که شبانه‌روز در حال بیماریابی هستند تا از گسترش بیماری به سایر نقاط کشور جلوگیری کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: در حال حاضر در استان خوزستان به ازای هر بیمار بستری، ۱۱ بیمار سرپایی شناسایی می‌شود.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۱۳ هزار مورد نمونه‌گیری انجام شده است تا با بیماریابی وسیع و قرنطینه به موقع و اعمال محدودیت‌ها، بیماری مهار شود.

هشدار رئیس علوم پزشکی اهواز:

به علائم ابتلا به کرونای جهش‌یافته توجه کنید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص لزوم توجه به علائم ابتلا به کرونای جهش‌یافته هشدار داد.

به گزارش ایسنا، دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: "مردم هر گونه علائم ضعف و بی‌حالی، بدن درد و علائم شبه سرماخوردگی را نشانه ابتلا به کرونا بدانند و به مراکز درمانی مراجعه کنند.

سهل‌انگاری نسبت به این علائم و تاخیر در آغاز درمان منجر به شدت یافتن بیماری و به خطر افتادن سلامت شما خواهد شد."

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در استان تاکید کرد

لزوم ارائه نتیجه آزمایش کرونا برای ورود به پایانه‌های خوزستان

فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت بیماری کرونا گفت: افرادی که قصد سفر دارند ملزم به ارائه نتیجه آزمایش تشخیص کرونا برای استفاده از سرویس حمل و نقل مسافرین هستند.

ولی‌الله حیاتی امروز (۱۱ اسفندماه) در بازدید از پایانه‌های مسافری راه آهن و فرودگاه اهواز با بیان اینکه نظارت بر اجرای پروتکل‌ها یکی از محورهای قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان است، گفت: در بازدیدی که از راه آهن و فرودگاه اهواز داشتیم پروتکل‌ها تا حدودی رعایت شده بود اما مهم‌ترین موضوع برای قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مقابله با کرونا، رعایت استفاده از یک‌سوم ظرفیت پایانه‌های حمل و نقل مسافرین در شهرهای با وضعیت قرمز استان است.

به گزارش ایسنا به نقل از استانداری خوزستان، وی افزود: متأسفانه شاهد عدم رعایت استفاده از یک‌سوم ظرفیت پایانه‌های حمل و نقل مسافرین بودیم که پیرو آن تذکرات لازم داده شد.

حیاتی با تأکید بر لزوم ارائه نتیجه آزمایش تشخیص کرونا برای تهیه بلیت و استفاده از سرویس حمل و نقل عنوان کرد: افرادی که به عنوان مسافر به پایانه‌های حمل و نقل مسافرین مراجعه می‌کنند، باید ۹۶ ساعت قبل از حرکت تست ابتلا به ویروس کرونا را انجام داده باشند و در صورتی که در فاصله زمانی کمتر از ۹۶ ساعت برای تهیه بلیت و ورود به پایانه‌ها مراجعه می‌کنند، باید نتیجه تست منفی خود را ارائه بدهند تا بتوانند از سرویس حمل و نقل مسافرین در راه آهن یا فرودگاه استفاده کنند.

وی افزود: نرم‌افزار کاربردی موبایل ماسـک هم در این خصوص برای کنترل بهتر معرفی شده که نیازمند دقت و توجه بیشتر است.

فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت بیماری کرونا گفت: مراکز انجام تست PCR در نزدیک‌ترین نقاط منتهی به راه آهن و فرودگاه اهواز توسط دانشگاه علوم پزشکی استقرار پیدا کردند تا مسافرین با مراجعه به این مراکز در سریع‌ترین زمان ممکن آزمایش تشخیص ابتلا به ویروس کرونا را انجام دهند.

حیاتی بیان کرد: با تشدید نظارت بر فعالیت اصناف تنها گروه یک اجازه فعالیت دارند و مردم نیز که در محوریت قرار دارند با رعایت پروتکل‌ها می توانند به مدیران اجرایی در مدیریت و توقف شیوع بیماری کرونا کمک بسزایی کنند.

معاون بهداشت علوم پزشکی شوشتر:

کرونای انگلیسی در خوزستان در حال گردش است

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر با اشاره به شناسایی سه مورد کرونای انگلیسی در شوشتر، گفت: این ویروس در خوزستان در حال گردش و چرخش است و در روزهای آینده احتمال افزایش ابتلا به کرونای انگلیسی در این منطقه وجود دارد.

دکتر نایب فدایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت شیوع کروناویروس در شوشتر اظهار کرد: در دو هفته گذشته میزان بیماران سرپایی و همچنین بستری افزایش یافته است.

وی افزود: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شوشتر ۷۲ درصد است؛ در دو هفته گذشته با وجود روند افزایشی بیماری، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی کاهشی بوده است و به صورت کم و بیش مراسم‌ها نیز برگزار می‌شوند.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر با اشاره به شناسایی سه مورد کرونای انگلیسی در شوشتر، گفت: این ویروس در خوزستان در حال گردش و چرخش است و در روزهای آینده احتمال افزایش ابتلا به کرونای انگلیسی در این منطقه وجود دارد.

فدایی تصریح کرد: با توجه به روند افزایشی بیماری و عدم رعایت درست پروتکل‌های بهداشتی، اگر وضعیت بیماری با این روند ادامه یابد تخت‌های بیمارستانی تکمیل می‌شود و بیمارستان جوابگوی بیماران نخواهد بود.

وی افزود: از مردم می‌خواهیم دستورالعمل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری و شست‌وشوی مرتب دست‌ها را در دستور کار خود قرار دهند و به هیچ وجه در مراسم و تجمعات شرکت نکنند.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر با بیان اینکه مردم همکاری لازم را در اجرای محدودیت‌ها ندارند، گفت: از طرفی تاب‌آوری اقتصادی و اجتماعی مردم کاهش پیدا کرده است و از طرفی شب عید است و کسبه می‌خواهند درآمدی داشته باشند بنابراین رعایت صددرصدی محدودیت‌ها مشکل و چالش است.

وی افزود: باید توجه شود حتی افرادی که واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند باید همچنان از ماسک استفاده کنند زیرا ممکن است دریافت‌کنندگان واکسن نسبت به بیماری ایمن شوند اما ناقل بیماری باشند.

رئیس مجمع نمایندگان استان مطرح کرد

لزوم کاهش تعرفه درمان بیماران کرونایی خوزستان

نماینده مردم اهواز در مجلس با اشاره به وضعیت شیوع کرونا در استان خوزستان گفت: هزینه درمان و بستری بیماران کرونایی بسیار است. کاهش تعرفه‌ها یا رایگان کردن خدمات درمانی برای خانواده‌های مبتلا به این بیماری بسیار ضروری است.

به گزارش ایسنا، سید کریم حسینی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در مورد وضعیت استان خوزستان از نظر همه‌گیری کرونا گفت: وضعیت کرونا در استان خوزستان و اجرای محدودیت‌ها مردم را با مشکلات زیادی مواجه کرده است. از مسئولان می خواهیم که در مصوبات خود زحمت، دلهره و اضطراب مردم را بیشتر نکنند.

نماینده مردم اهواز در مجلس تأکید کرد: هزینه درمان و بستری بیماران کرونایی بسیار است. کاهش تعرفه‌ها یا رایگان کردن  خدمات درمانی برای خانواده‌های مبتلا به این بیماری بسیار ضروری است.

وی با بیان اینکه کمک‌های وزارت بهداشت و درمان خوب بوده اما باید بهتر و بیشتر شود، گفت: لازم است که تعداد بیشتری دستگاه اکسیژن ساز به مراکز بهداشتی و درمانی خوزستان بفرستد. پرداخت حقوق، پاداش و مزایای کادر درمان استان هم از نکاتی است که باید حتما جدی گرفته شود. همچنین تخصیص ویژه واکسن برای استان بسیار ضروری است. تصمیمات خلق الساعه در خصوص کاهش ۷۰ درصدی پروازهای استان نابجا بود. سریعا تجدید نظر کنید.

معاون سازمان صمت استان خبر داد

پلمب دو پاساژ بزرگ اهواز / بازرسی از ۱۵ هزار واحد صنفی خوزستان

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: در هفته گذشته حدود ۱۵ هزار واحد صنفی در سراسر خوزستان توسط گشت‌های مشترک مورد بازرسی قرار گرفتند که از این تعداد به ۱۱ هزار و ۴۸۰ واحد صنفی در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عمل به دستورهای ستاد مقابله با کرونا تذکر داده شد.

بهرام جباری در گفت‌وگو با اشاره به انجام گشت‌های مشترک نظارتی بر اصناف در شرایط شیوع کرونا و تشدید بازرسی در شهرهایی با وضعیت قرمز اظهار کرد: روزانه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر گشت‌های مشترک بازرسان صمت و اصناف به همراه نیروهای فرمانداری شهرستان‌ها، اماکن نیروی انتظامی و بهداشت در شهرهای مختلف خوزستان انجام می‌شود.

وی افزود: در هفته گذشته حدود ۱۵ هزار واحد صنفی در سراسر خوزستان توسط گشت‌های مشترک مورد بازرسی قرار گرفتند که از این تعداد به ۱۱ هزار و ۴۸۰ واحد صنفی در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عمل به دستورهای ستاد مقابله با کرونا تذکر داده شد.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان تصریح کرد: در هفته گذشته ۵۴۶ واحد صنفی نیز به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رعایت نکردن قوانین ستاد کرونا مبنی بر عدم بازگشایی در وضعیت قرمز در استان خوزستان پلمب شدند.

جباری افزود: ۶۴۰ واحد صنفی نیز تعهد دادند که بر اساس تصمیمات ستاد کرونا عمل و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی با بیان اینکه در شهرهای قرمز تنها مشاغل گروه یک اجازه فعالیت دارند، گفت: در شهر اهواز برخی از پاساژهای پرتردد و بزرگ از جمله پاساژ کارون و امام رضا پلمب شده‌اند و برق چندین پاساژ دیگر نیز قطع شده است.

مدیرکل فرودگاه‌های استان خبر داد

کاهش ظرفیت و تعداد پروازهای خوزستان

مدیرکل فرودگاه‌های خوزستان از کاهش ظرفیت پروازهای خوزستان به ۳۰ درصد و کاهش تعداد پروازها با توجه به شرایط گسترش شیوع بیماری در استان خوزستان خبر داد.

سید مهدی رزاز در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اعمال محدودیت‌های جدید برای پروازهای مسیر خوزستان اظهار کرد: بر اساس ابلاغ سازمان هواپیمایی کشور، پروازها در مسیر خوزستان با ۳۰ درصد ظرفیت انجام خواهند شد.

وی افزود: با توجه به این تصمیم، پروازهایی که تا پیش از این با ۶۰ درصد ظرفیت، مسافرگیری و انجام می‌شدند اکنون تنها می‌توانند ۳۰ درصد از ظرفیت هواپیما را مسافر سوار کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های خوزستان تصریح کرد: این کاهش ظرفیت پروازها (کاهش لود)، به دلیل رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی در پروازهای مسیر خوزستان اجرایی می‌شود.

رزاز افزود: با توجه به محدودیت‌های اعمال‌شده، تعداد پروازها در مسیر خوزستان نیز کاهش یافته است و پروازهایی که تکلیفی نیستند، تا حد ممکن انجام نمی‌شوند.

تذکر نماینده دشت‌آزادگان به وزرای بهداشت و کشور درباره وضعیت خوزستان

نماینده دشت آزادگان و هویزه از تذکر به وزرای بهداشت و کشور در زمینه وضعیت شیوع کرونا در خوزستان و عدم تعطیلی و قرنطینه استان خبر داد.

قاسم ساعدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شیوع کرونا در خوزستان در وضعیت بسیار نامناسبی قرار دارد و از قرمز هم قرمزتر شده است اما ستاد ملی مقابله با کرونا در واکنش به وضعیت خوزستان، هیچ عکس‌العملی به جز هشدار دادن از خود نشان نداده است.

وی افزود: در خوزستان ۱۱ شهر در وضعیت قرمز قرار دارند؛ به وزیر کشور به دلیل عدم تعطیلی و قرنطینه خوزستان تذکر دادم زیرا در خوزستان باید همه شهرهای قرمز به طور کامل تعطیل می‌شدند و استان خوزستان نیز قرنطینه می‌شد اما متاسفانه هیچ تصمیمی از سوی وزیر کشور برای خوزستان اتخاذ نشد.

نماینده دشت آزادگان و هویزه در مجلس شورای اسلامی گفت: این تصمیم به جان مردم ارتباط دارد و می‌بینیم که روز به روز تعدادی از مردم خوزستان به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست می‌دهند.

ساعدی با بیان اینکه کرونای انگلیسی در خوزستان به هیچ کس رحم نکرده است، افزود: به وزیر بهداشت نیز در خصوص وضعیت خوزستان تذکر داده‌ام زیرا متاسفانه وزارت بهداشت برای شهرهای خوزستان اقدامات خاصی انجام نداده است.

وی افزود: ما انتظار داشتیم از ابتدای شیوع کرونا نسبت به قرنطینه و تعطیلی خوزستان اقدام شود اما چنین اقدامی نشد.

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز خبر داد

استقرار اکیپ نمونه‌گیری در فرودگاه اهواز

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز از استقرار اکیپ نمونه‌گیری در فرودگاه اهواز خبر داد.

امراله مردانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اکیپ نمونه‌گیری از امروز (۱۲ اسفندماه) در فرودگاه اهواز مستقر شده است.

وی افزود: از مسافرانی که از طریق فرودگاه اهواز، قصد خروج از اهواز را دارند، تست رپید گرفته می‌شود و در صورتی که تست مسافر منفی شود، گواهی لازم صادر می‌شود؛ جواب تست رپید در ۲۰ تا ۲۵ دقیقه مشخص می‌شود.

مردانی با بیان اینکه نمونه‌گیری از مسافران در فضای باز انجام می‌شود، گفت: فعلا روند نمونه‌گیری توسط چهار نیرو و برای همه پروازها انجام می‌شود.

یک توضیح درباره احتمال وجود کرونای جهش‌یافته ایرانی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اینکه تا این لحظه موتاسیون در ویروس‌های ایرانی کرونا نیافته‌ایم، گفت: این گفته به معنی این نیست که تغییر موتاسیون در ویروس‌های ایرانی نداشته‌ایم.

دکتر سید محمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص انتشار ویروس انگلیسی و گسترش آن در خوزستان و برخی نقاط دیگر کشور اظهار کرد: ممکن است این ویروس، ویروس جهش‌یافته انگلیسی نباشد و ویروس جهش‌یافته ایرانی باشد.

وی افزود: زمانی که ویروس در یک جا می‌ماند، بعد از مدتی تغییر ماهیت و تغییر ژنتیکی می‌دهد؛ در نتیجه خواص ویروس جدید با ویروس قبلی کمی متفاوت می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: این تغییرات ممکن است ویروس را ضعیف‌تر یا گاهی اوقات شدیدتر کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: وزیر بهداشت نیز در این زمینه صحبت کرده و گفته ممکن است جهش ویروس در داخل کشور هم رخ دهد؛ هر چند تا این لحظه موتاسیون در ویروس‌های ایرانی کرونا نیافته‌ایم.

علوی افزود: این گفته به معنی این نیست که تغییر موتاسیون در ویروس‌های ایرانی نداشته‌ایم؛ ممکن است تغییر موتاسیون وجود داشته باشد اما هنوز یافت نشده باشد.

رئیس بیمارستان ابوذر تشریح کرد

آخرین وضعیت بیمارستان کودکان اهواز در شیوع کرونای جهش‌یافته

رئیس بیمارستان کودکان ابوذر اهواز با بیان اینکه از شدید شدن علائم تنفسی واهمه داریم، گفت: شدت و پیشرفت بیماری در مبتلایان به ویروس جهش‌یافته انگلیسی بسیار بیشتر شده است؛ در سوش انگلیسی، بیماران علائم تنفسی شدیدتری دارند و وخیم شدن بیماری تنفسی نسبت به قبل بیشتر است.

دکتر محسن علی‌سمیر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، بیمارستان کودکان ابوذر اهواز سانتر جنوب غرب کشور برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا است.

وی با اشاره به بستری ۱۰ کودک بیمار در بخش عادی کووید - ۱۹ و ۹ کودک بیمار مثبت قطعی و مشکوک در ICU این بیمارستان، افزود: در دو سه روز اخیر آمار موارد بستری در بیمارستان حداقل دو برابر و موارد سرپایی سه تا چهار برابر شده است.

رئیس بیمارستان ابوذر اهواز با اشاره به طیف سنی مبتلایان، گفت: موارد ابتلای سنین مختلفی را داشته‌ایم؛ شاهد ابتلای نوزاد یک‌روزه تا نوجوان ۱۸ ساله بوده‌ایم؛ خوشبختانه نوزادان بدحال نبوده‌اند.

علی‌سمیر با بیان اینکه بیماران بدحال از استان‌های ایلام و لرستان نیز در بیمارستان کودکان ابوذر اهواز بستری بوده‌اند، افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، بیش از ۵۰۰ بیمار مثبت کووید - ۱۹ در بیمارستان کودکان ابوذر بستری شده‌اند و حدود ۱۳ مورد مرگ کودکان مبتلا داشته‌ایم.

وی تصریح کرد: از شدید شدن علائم تنفسی واهمه داریم؛ شدت و پیشرفت بیماری در مبتلایان به ویروس جهش‌یافته انگلیسی بسیار بیشتر شده است. در سوش انگلیسی، بیماران علائم تنفسی شدیدتری دارند و وخیم شدن بیماری تنفسی نسبت به قبل بیشتر است.

رئیس بیمارستان کودکان ابوذر اهواز گفت: سرایت این ویروس نیز بیشتر است؛ بیماران علائم گوارشی شدیدتری نیز دارند بنابراین خانواده‌ها باید دوچندان مراقب فرزندان خود باشند.

وی با بیان اینکه میزان ابتلا و مرگ و میر کودکان در سوش انگلیسی بیشتر است، افزود: با این وجود، چگونگی انتقال سوش انگلیسی با کرونای قبلی تفاوتی ندارد و بیشتر، از راه‌های تنفسی منتقل می‌شود.

علی‌سمیر با اشاره به چگونگی ابتلای کودکان به کرونا، تصریح کرد: بیشتر کودکان، قربانی والدین هستند و از پدر و مادر مبتلا می‌شوند. حضور در دورهمی‌های کوچک خانوادگی نیز دومین علت و بازی کودکان در کوچه و پارک، سومین علت ابتلای کودکان بوده است.

وی در خصوص ظرفیت بیمارستان ابوذر برای درمان بیماران نیز بیان کرد: بیمارستان ظرفیت خوبی دارد و حتی اگر بخش فعلی کووید - ۱۹ تکمیل شود با تبدیل بخش‌های دیگر به بخش‌های کووید – ۱۹، پذیرش بیماران انجام می‌شود و مشکلی در زمینه کمبود تخت نداریم.

رئیس مجمع نمایندگان استان خبر داد

درخواست نمایندگان خوزستان از رئیس جمهور برای سهمیه ویژه واکسن کرونا

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان از ارسال نامه‌ای از سوی این مجمع به شخص رئیس جمهور به عنوان رئیس ستاد ملی مقابله با کرونا برای اختصاص سهمیه ویژه واکسن کرونا برای خوزستان خبر داد.

دکتر سید کریم حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: وضعیت شیوع کرونا در خوزستان، یک جو روانی منفی برای مردم استان ایجاد کرده است.

وی افزود: خوزستان تنها استان کشور دارای شهرهای با وضعیت قرمز است و ۱۱ شهر استان خوزستان در وضعیت خوزستان قرار دارند.

نماینده اهواز بیان کرد: حجم مراجعات به بیمارستان‌ها و مطب‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی نیز بسیار بالا است.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان گفت: با توجه به این شرایط و اینکه سرعت انتشار کرونا در خوزستان بسیار بالا است، مجمع نمایندگان خوزستان تصمیم گرفت با ارسال نامه‌ای، از شخص رئیس جمهور به عنوان رئیس ستاد ملی مقابله با کرونا، درخواست سهمیه ویژه واکسن کرونا برای خوزستان را ارائه کند.

وی افزود: خوزستان باید در اولویت سهمیه اختصاص‌یافته واکسن کرونا و اقدامات واکسیناسیون قرار بگیرد زیرا در شرایط فعلی، حجم مراجعات حتی به مطب‌های خصوصی نیز بسیار بالا است و پزشکان و کادر درمانی خوزستان باید به سرعت واکسینه شوند.

حسینی بیان کرد: پزشکان و کادر درمان خوزستان باید واکسینه شوند تا بتوانند خط مقدم مبارزه با کرونا در خوزستان را حفظ کنند زیرا وضعیت اصلا خوب نیست.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان تصریح کرد: علاوه بر رئیس جمهور، صحبت‌هایی نیز با رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در خصوص اختصاص سهمیه ویژه واکسن کرونا به خوزستان شده است و ایشان نیز قول همکاری و پیگیری داده‌اند.

وی افزود: صحبت‌هایی نیز با نایب رئیس اول مجلس که عضو ستاد ملی مقابله با کرونا است، انجام شده و ایشان نیز قول پیگیری این مساله را در ستاد ملی داده‌اند.

استاندار خبر داد

ادامه اعمال محدودیت‌های شدید در خوزستان تا شنبه آینده

استاندار خوزستان با بیان اینکه محدودیت‌های شدید اعمال‌شده در خوزستان تا شنبه هفته آینده ادامه دارند، گفت: تعطیلی‌ها در خوزستان بسیار قوی‌تر از گذشته شده است و روند بیماریابی و ردیابی بیماران نیز با قدرت در حال انجام است.

قاسم سلیمانی‌دشتکی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی و تصمیمات ستاد کرونا در خوزستان تشدید شده است و این روند ادامه خواهد داشت.

وی افزود: یکی از اقدامات انجام‌شده این بود که ممنوعیت ورود مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه از ۵ اسفندماه مجددا برای دو هفته تمدید شد تا از ورود مسافران از مرزها به خوزستان جلوگیری شود.

استاندار خوزستان تصریح کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذشده، برخی از مشاغل و اصناف گروه ۱ را نیز در خوزستان با محدودیت‌هایی مواجه کردیم تا در ساعت‌های مشخص فعالیت داشته باشند و به صورت شبانه‌روزی باز نباشند.

سلیمانی‌دشتکی گفت: از دیگر مواردی که به منظور کنترل وضعیت شیوع کرونا در خوزستان اعمال شده است، ممنوعیت تردد خودروها است که به شدت در استان در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه محدودیت‌های شدید اعمال‌شده در خوزستان تا شنبه هفته آینده ادامه دارند، گفت: تعطیلی‌ها در خوزستان بسیار قوی‌تر از گذشته شده است و روند بیماریابی و ردیابی بیماران نیز با قدرت در حال انجام است.

استاندار خوزستان گفت: وضعیت خروجی‌ها و ورودی‌های استان خوزستان در حال کنترل و مدیریت است و اکنون نظم بهتری به خود گرفته است.

رئیس علوم پزشکی اهواز:

بیمارستان‌های خوزستان به شدت تحت فشارند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در روزهای اخیر بار مراجعه بیماران در اهواز، ماهشهر، دشت آزادگان، شوشتر و دزفول افزایش یافته است و این مساله به ویژه در اهواز، بیمارستان‌ها را به شدت تحت فشار قرار داده است.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان با اشاره بر لزوم انجام تست کرونا برای مسافران پروازها از مبداء خوزستان، اظهار کرد: الزامی برای انجام تست PCR مسافران خوزستانی وجود ندارد اما به منظور انجام قرنطینه معکوس و جلوگیری از انتشار بیشتر ویروس در جاهای دیگر کشور، مسافرانی که می‌خواهند از خوزستان خارج شوند، باید ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل به مراکز بهداشتی مراجعه کنند تا تست سریع برای آن‌ها انجام شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: اگر فردی علامت‌دار بود یا در صورت نیاز به انجام تست PCR، همکاران ما این موضوع را مشخص می‌کنند و الزامی برای هزینه ۳۰۰ هزار تومانی آزاد نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ۱۱ مرکز نمونه‌گیری در اهواز و در همه شهرستان‌های خوزستان مراکز نمونه‌گیری تست سریع، فعال هستند و این تست برای مسافران ملاک است.

وی تصریح کرد: در روزهای اخیر بار مراجعه بیماران در اهواز، ماهشهر، دشت آزادگان، شوشتر و دزفول افزایش یافته است و این مساله به ویژه در اهواز، بیمارستان‌ها را به شدت تحت فشار قرار داده است.

ابول‌نژادیان بیان کرد: هر چند در یک هفته اخیر، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم، سازمان‌ها و ادارات بیشتر و بهتر شده است اما برای کنترل بیماری، همراهی و همکاری بیشتری نیاز داریم.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، با بیان اینکه ۲۵ درصد ابتلا در خانواده‌ها است، افزود: هنوز بسیاری از مردم فکر می‌کنند ضعف و بی‌حالی یا گلودرد، نشانه سرماخوردگی است؛ مردم باید دقت کنند در این شرایط که کووید – ۱۹، بیماری غالب است با بروز هر گونه علامت خود را قرنطینه کنند و به مراکز بهداشتی یا بیمارستان مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۲-۱۱ ۱۱:۱۹

کدوم محدودیت!؟کل مرکز شهر هنوز بازه.انگار نه انگار که محدودیتی اعمال شده