• چهارشنبه / ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99121309853
  • خبرنگار : 50184

همایش ملی پیشگیری از اختلال مصرف مواد در دانشجویان

دبیر علمی همایش: 20 درصد دانشجویان در معرض خطر مصرف مواد مخدر هستند

دبیر علمی همایش: 20 درصد دانشجویان در معرض خطر مصرف مواد مخدر هستند

ایسنا/کرمانشاه به گفته دبیر علمی همایش ملی پیشگیری از اختلال مصرف مواد در دانشجویان، حدود 20 درصد از دانشجویان در معرض خطر مصرف مواد مخدر هستند.

جهانگیر کرمی، امروز(13 اسفند) در حاشیه برگزاری همایش ملی پیشگیری از اختلال مصرف مواد در دانشجویان  که به صورت مجازی و به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: فراخوان این همایش حدود دو سال پیش داده شد و قرار براین بود اواخر سال گذشته آن را در دانشگاه رازی برگزار کنیم.

وی تصریح کرد: متاسفانه شیوع بیماری کرونا مانع از آن شد تا بتوانیم این  همایش را در زمان مقرر برگزار کنیم و در نهایت امروز(13 اسفند) این همایش با یک سال تاخیر به شکل وبینار برگزار شد.

دبیر عملی این همایش اعلام کرد: در فراخوانی که برای همایش داده بودیم، 115 مقاله به دبیرخانه این همایش رسید که پس از داوری آثار ارسال شده، 80 مقاله پذیرش شدند و در وبینار امروز( چهارشنبه) 15 مورد از این مقالات  ارائه خواهد شد.

کرمی در ادامه هدف از برگزاری این همایش را تبیین موضوع مواد مخدر در محیط های دانشگاهی و پیدا کردن راهکارهایی برای مقابله با این آسیب اجتماعی عنوان کرد و افزود: می توانیم بگوییم حدود 20 درصد از دانشجویان در معرض خطر مصرف مواد مخدر هستند.

وی با بیان اینکه این  دانشجویان کسانی هستند که عوامل خطرساز برای روی آوردن به مصرف مواد مخدر در آنها وجود دارد، گفت: عوامل خطرساز می تواند زمینه ژنتیکی، مشکلات خانوادگی، عاطفی و روانی داشته باشد و حتی مشکلاتی که در محیط دانشگاه برای دانشجویان بوجود می آید از جمله افت تحصیلی، عدم علاقه به رشته تحصیلی، فشارهای اقتصادی، شکست های عاطفی و دوری از محل زندگی نیز می تواند از عوامل خطر ساز باشد.

مسئول مرکز مشاوره دانشگاه رازی کرمانشاه اضافه کرد: در شرایط کنونی هم که بیماری کرونا شیوع پیدا کرده، دانشجویانی داریم که امسال در دانشگاه قبول شده اند و انتظار داشته اند تا در محیط دانشگاه باشند، اما اکنون در خانه هستند و این نیز می تواند جزو عوامل خطرساز باشد که فاکتورهایی محسوب می شوند که ریسک مصرف مواد مخدر را بین دانشجویان بالا می برند.  

وی خاطرنشان کرد: در این همایش به  دنبال راهکارهایی هستیم تا از سوق یافتن دانشجویانی که در شرایط سخت به جای پیدا کردن راه حل به سمت مصرف مواد مخدر روی می آورند، پیشگیری کنیم، چراکه مصرف مواد مخدر مشکلات زیادی همچون مشکلات روحی، روانی، جسمی و اجتماعی را برای آنها در پی دارد.

کرمی افزود: می خواهیم مهارت های زندگی و اجتماعی و روش های حل مسئله را به این دانشجویان آموزش دهیم و توانایی مقابله با ناکامی ها، شکست های عاطفی را در آنها رشد  دهیم و یاد دهیم چگونه احساسات منفی خود را کنترل کنند و در روابط اجتماعی موفق باشند.

دبیرعلمی این همایش در ادامه عنوان کرد: همچنین باید فعالیت های جایگزینی مانند ورزش کردن، فعالیت های فرهنگی، شاد و بانشاط را در محیط های دانشگاه برای این دانشجویان تقویت کنیم تا در مسیر سازندگی قرار گیرند.

وی با تاکید براینکه مسئولین دانشگاهی بدنبال ایجاد یک فضای بهتر برای دانشجویان در دانشگاه ها هستند، عنوان کرد:  با برگزاری چنین همایشی بدنبال این مسئله هستیم تا اساتید درک بهتری از دانشجویان داشته باشند و کارکنان هم این پدیده را بشناسند تا به دانشجویان کمک کنند به سمت مصرف مواد مخدر نروند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha