• دوشنبه / ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۹:۲۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: tabriz-42510
  • خبرنگار : 50016

استاد حوزه و دانشگاه:

مهریه در اسلام نقد بود ما نسیه اش کردیم

مهریه در اسلام نقد بود ما نسیه اش کردیم

 استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مهریه در اسلام نقد بود ما نسیه اش کردیم، گفت: یکی از دلایل اصلی نسیه شدن آن هم مهریه های بالاست و بدون شک آثار مخرب مهریه های بالا در آینده گریبان خانواده های ما را خواهد گرفت .

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، حجت الاسلام عباس عباس زاده در همایش مشارکت سیاسی زنان اظهار کرد: مساله حضور زنان در عرصه های مختلف بسیار حساس است، چون دشمنان ما وقتی که می بینند زنان ما توانسته اند بیش از نصف ظرفیت دانشگاه ها را به خود اختصاص دهند، تلاش می کنند تا با شبهه افکنی آنها را نسبت به  مکتب حیات بخش اسلام بدبین کنند.

وی افزود: وقتی یک زن نسبت به قرآن و احکام نورانی اسلام بدبین شود دیگر نمی تواند فرزند خود را شیفته قرآن و اسلام تربیت کند و دشمن هم همین را می خواهد چرا که اگر فرزندان ما شیفته قرآن تربیت نشوند بعد از 30 سال  باید منتظر ضربه دشمن بمانیم .

وی به سیر تاریخی نگاه به زنان اشاره کرد و گفت: ظلمی که در اعصار گذشته به زن شده این بود که انسان بودن آن را فراموش کرده بودند و زنان را همانند شیئی حساب می کردند که فقط حضور فیزیکی دارد ، ولی در ظلمی که امروز نسبت به زنان صورت می گیرد می خواهند زن بودن زن را با شعار عدالت به فراموشی بسپارند.

حجت الاسلام عباس زاده ادامه داد: خواسته اسلام نه ظلم دیروز است نه ظلم امروز، بر اساس دیدگاه اسلام زن و مرد هر کدام یک انسان تمام عیار هستند و از نظر انسانیت هیچ تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد .

وی با بیان اینکه بر اساس تاکید اسلام باید زن بودن زن را لحاظ کنیم و  به همین منظور نفقه و هزینه زندگی زن بر عهده مرد است، گفت: دشمنان در تلاشند با بیان اینکه نفقه نگاه حیوانی به زن است ، زنان را وادار به کار بیرون از خانه کرده و نیروی کار ارزان کارخانجات را تامین کنند ، در حالی که اسلام به دلیل تفاوت سهم زن و مرد در بچه دار شدن نفقه را بر عهده مرد قرار داده است .

وی با بیان اشاره به اینکه در هشت سال جنگ تحمیلی، صدام در مقابل زنان ما کم آورد نه در مقابل رزمندگان ، گفت: دشمن می خواهد زنان را علیه اسلام بشوراند.

این استاد دانشگاه گفت: هیچ کس زن را به اندازه خالق زن نمی شناسد پس بهترین قوانین را برای زندگی زن نیز همین خالق زن می تواند تدوین کند.

وی بر لزوم توجه و تفکر بر روی حکمت احکام الهی تاکید کرد و گفت: اسلام از 1400 سال پیش زن را مالک اموال خود دانسته است در حالی که در غرب و اروپا تا سال 1882 زن نمی توانست مالک چیزی باشد .

وی افزود: اگر زن خارج از خانه کارکرد به شرطی که منافاتی با حقوق همسر و فرزند نداشته باشد ، تمام درآمدش از آن خودش بوده و مرد حق تصرف در آن را ندارد .

حجت الاسلام عباس زاده با بیان اینکه قوانین اسلام دقیقا با روح و خلقت زن و مرد هماهنگ است، یادآور شد: زن به دلیل اینکه ابتلاعاتی نسبت به فرزند و همسر و خودش،  داشته و برخی عواطف خاص نیز دارد، از مواجهه با برخی شرایط معاف شده است ولی دشمنان در تلاشند آن را محرمیت از حق جلوه  دهند.

این استاد حوزه به مقام والای زن از دیدگاه اسلام اشاره کرده است، گفت: قوانین اسلامی مطابق با ویژگی های زنان است .

کد خبرنگار:1132

 

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha