• چهارشنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400032619437
  • خبرنگار : 50028

فساد مرغ از کجا آغاز می‌ شود؟

فساد مرغ از کجا آغاز می‌ شود؟

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس شبکه دامپزشکی بشرویه اظهار کرد: شهروندان گوشت مرغ مورد نیاز خود را از فروشگاه‌های مجاز تحت نظر دامپزشکی خریداری کنند که گوشت مرغ فقط به صورت بسته بندی عرضه می‌شود.

سید حمید عبدی، امروز چهارشنبه ۲۶ خرداد به رسانه‌های گروهی گفت: باید رنگ عضلات مرغ عرضه شده در قسمت ران قرمز روشن و سینه روشن مایل به زرد بوده و پوست به طور یکنواخت روی بدن کشیده شده و عاری از هرگونه پارگی و یا تورم وخون مردگی و تغییر رنگ است.

وی افزود: همچنین هیچ گونه بوی غیر طبیعی مانند ترشیدگی و یا تعفن خصوصا در محل اتصالات مختلف بدن به مشام نرسد و لاشه مرغ باید کاملا پرکنی شده و محتویات شکم از قبیل دل، جگر، سنگدان و روده‌ها کاملا خارج شده باشد.

رئیس شبکه دامپزشکی بشرویه گفت: مرغ تازه به مدت ۷۲ ساعت در دمای ۲ تا ۸ درجه داخل یخچال و منجمد به مدت ۹ ماه در دمای منهای ۱۸ درجه قابلیت نگهداری دارد که بر، روی بسته بندی درج شده است.

وی یادآور شد: همچنین در داخل بسته بندی مرغ منجد خونابه منجمد شده نباید وجود داشته باشد.

این مسئول اضافه کرد: شروع فساد مرغ از ناحیه داخلی اتصال ران به بدن آغاز می‌ شود و با برش این ناحیه و استشمام بوی آن می‌توان قضاوت کرد.

عبدی افزود: شهروندان در صورت هرگونه ابهام در سلامت گوشت مرغ تهیه شده با شبکه دامپزشکی برای راهنمایی تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.