• پنجشنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۰ / ۱۸:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400041007377

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی:

وزیر بعدی ورزش باید تحول‌نگر باشد

وزیر بعدی ورزش باید تحول‌نگر باشد

ایسنا/خراسان رضوی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر آینده ورزش علاوه بر مدبر بودن باید روحیه تحول‌نگری داشته باشد چون بسیاری از اتفاقات در ورزش کشور باید در ساختار وزارت ورزش بررسی شود.

احمد راستینه هفشجانی در نشست جامعه ورزش خراسان رضوی با کمیته ورزش کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که در هیات فوتبال خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی اولویت‌بندی را در راس امور خود قرار داده‌ است. اولویت‌ اول کمیسیون فرهنگی مربوط به جوانان و خانواده بود و براساس آن طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده شکل گرفت که این طرح در ۷۲ ماده جمع‌بندی شد.

وی افزود: ۸۵ جلسه کارشناسی در کمیسیون خانواده برگزار شد و مراحل پایانی آن در شورای نگهبان در حال تکمیل است. حمایت از ازدواج و مسکن جوانان، تسهیلات تشکیل خانواده و حمایت از فرزندآوری از مواردی است که در این طرح گنجانده شده است. عجیب است که ۲/۵ میلیون زوج نابارور در ایران وجود دارد. در این طرح هزینه‌های درمانی ناباروری تحت پوشش بیمه درمانی قرار می‌گیرد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: موضوع بعدی در خصوص حمایت از کاربران فضای مجازی است که امور آن در حال انجام است. موضوع سوم مربوط به حمایت از ورزش و ورزشکاران است. در قدم اول اعتبارات حوزه ورزش افزایش پیدا کرد. در ابتدا که لایحه بودجه به مجلس آمد، سهم اعتبارات فرهنگی نیم درصد از کل بودجه عمومی کشور بود. خوشبختانه این عدد به ۲/۵ درصد افزایش پیدا یافت.

راستینه خاطر نشان کرد: ۱۵۵۳ میلیارد تومان به اعتبارات حوزه ورزش افزوده شد. اعتبارات فدراسیون‌های ورزشی از ۶۶۴ میلیارد تومان به ۷۳۶ میلیارد تومان ارتقا پیدا کرده‌است. همچنین در خصوص اعتبارات کمیته ملی پاراالمپیک ۵۰ میلیارد تومان افزایش اعتبار داشتیم. علاوه بر اعتبارات کمیته ملی المپیک، ۶۵ میلیارد تومان به فدراسیون‌هایی که رشته المپیکی دارند، افزوده شد.

وی افزود: از میزان ۰.۲۷ سهم ورزش در لایحه، ۸۲۱ میلیارد تومان دیده شد که به ۱ هزار ۷۱ میلیارد تومان ارتقا پیدا کرد. در خصوص احداث فضاهای ورزشی باید به افزایش اعتبارات از ۱۸۸۳ میلیارد تومان به ۲۵۲۳ میلیارد تومان در یک ردیف و در ردیف دیگر از ۱۹۴۰ میلیارد تومان به ۲۲۸۸ میلیارد تومان اشاره کرد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: با بودجه‌های عمومی نمی‌توان در ورزش تحول ایجاد کرد. وزیر آینده وزارت ورزش علاوه بر مدبر بودن باید روحیه تحول‌نگری داشته باشد. بسیاری از اتفاقات در ورزش کشور باید در ساختار وزارت ورزش بررسی شود. ابتدا باید ساختار وزارت ورزش و فدراسیون‌ها تغییر کند.

راستینه بیان کرد: در زمینه اشتغال و کارآفرینی به ازای ۱۶ دلاری که برای ورزش خرج می‌شود، یک اشتغال پایدار شکل می‌گیرد، اما در ایران نتوانستیم از خرده سرمایه‌ها استفاده کنیم. وزیر آینده باید خرده‌سرمایه‌های ورزشکاران و مربیان را ساماندهی کند و از برند قهرمانان ملی برای ایجاد شغل و توسعه تولید داخلی برای صادرات به کشورهای همسایه استفاده کند.

وی گفت: در طرح حمایت از ورزش و ورزشکاران آورده شده که هر کس که در ورزش سرمایه‌گذاری کرد به ازای ۳۰ درصد از سقف مسقف، اجازه فعالیت تجاری خواهد داشت. دو موضوع دیگر هم اینکه  قانون ۰.۲۷ درصد مالیات بر ارزش افزوده، دائمی و نیز ارائه خدمات ورزشی از پرداخت مالیات معاف شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha