• پنجشنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ / ۲۱:۵۷
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400121915542
  • خبرنگار : 50349

دومین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد در قم

نوجوانانی که همه را به آینده هنر قم امیدوار کردند

نوجوانانی که همه را به آینده هنر قم امیدوار کردند

ایسنا/قم دبیر دومین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد استان قم گفت: امسال دومین دوره از برگزاری این جشنواره است که امیدواریم سال‌های بعد نیز به منصه ظهور برسد.

امین علوی در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: امسال دومین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد استان قم بود که به سکوی نمایش راه یافت، لذا جشنواره اول این تئاتر در سال ۹۷ به وقوع پیوست که ۲۲ کار به بازبینی و ۱۰ کار هم به مسابقه راه پیدا کردند.

وی درخصوص روال کار این مجموعه افزود: مساجدی که متقاضی این تئاتر هستند به ما درخواست داده و ما نیز دبیر حوزه‌های هنری را به این مساجد راهنمایی می‌کنیم که متقاضیان را آموزش داده و ماحصل این دوره آموزشی یک تئاتری است که مورد بازبینی قرار گرفته و در جشنواره مورد بررسی قرار می‌گیرند و در مساجد استان اجرا خواهند داشت.

علوی با اشاره به سیاست کاری مجموعه درخصوص برگزاری این جشنواره‌ها خاطرنشان کرد: امسال تصمیم بر این شد که از صفرتا صد کار را مجزا کنیم، به عبارتی بخش بانوان و آقایان در مراحل اجرا و بازبینی تفکیک شد.

وی ادامه داد: در این جشنواره ۶۴ اثر درخواست داده و از این تعداد ۴۰ اثر به مرحله بازبینی رسید و تنها ۱۰ اثر به بخش نهائی راه یافت که در سه روز رقابت کردند و فردا نیز اختتامیه این جشنواره اجرا خواهد شد.

دبیر جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد استان قم درخصوص موضوعات این تئاترها تصریح کرد: موضوعات این آثار مذهبی، اجتماعی و سیاسی بود که در قالب نمایش‌نامه‌هایی بود که نویسندگان بومی و حتی از تهران تدارک دیده شده‌بود که از این بین موضوعاتی به دلخواه انتخاب می‌شد.

وی درخصوص وجه تمایز این جشنواره با دیگر جشنواره‌ها اظهار کرد: در استان قم بخش زیادی از این آثار حاوی نمایشنامه‌های نویسندگان بومی بود، مسئله‌ای که شاید در دیگر استان‌ها چنین نبوده باشد.

علوی تعداد شرکت‌کنندگان این جشنواره نسبت به جشنواره سال اول دو برابر قلمداد کرد که آثار سال اول ۲۵ اثر بوده درصورتی که امسال به ۶۴ اثر رسیده و حدود ۱۲۰ نفر  به طور تقریبی داوطلب اجرای این تئاتر بودند که از این تعداد رنج سنی ۵ سال تا ۲۰ سال در بر گرفته شده‌است.

علوی در پایان گفت: سیاست کاری ما پیگیری این جشنواره‌ها از ابتدای هرسال است تا با آرامش و فراغت بال به امر درخواست متقاضیان، آموزش و بررسی و بازبینی آثار بپردازیم و در نهایت آخر هر سال جشنواره‌ای برگزار شود تا این آثار به سمع و نظر مردم برسد و آثار برگزیده نیز انتخاب شود تا درصورت برگزاری جشنواره‌های کشوری متقاضیان و آثار آن‌ها آماده شرکت کردن در آن شوند.

روز گذشته سیروس همتی از هنرمندان مطرح کشور نیز سطح کیفی آثار جشنواره و سطح توانمندی هنرمندان قم را بسیار بالا توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که این طیف از هنرمندان قم در آینده حرف های بسیاری برای گفتن خواهند داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha