• چهارشنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۷:۱۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401111209131
  • خبرنگار : 50339

فرماندار خاش:

همه دستگاه ها و شهرداری برای احیای بافت های شهری تکلیف دارند

همه دستگاه ها و شهرداری برای احیای بافت های شهری تکلیف دارند
عکس تزیینی است

ایسنا/سیستان و بلوچستان فرماندار شهرستان خاش گفت: همه دستگاه ها و شهرداری برای احیای بافت های شهری تکلیف دارند و ورود خیرین و سرمایه گذاران در بهسازی، نوسازی و مقاوم سازی بافت های فرسوده شهری و حاشیه شهر ضرورت دارد.

صاحب گل صالحی در نشست با مصطفایی معاون بودجه شرکت بازآفرینی کشور، معاون عمرانی فرمانداری، شهردار و اعضای شورای شهر و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان با اشاره به اینکه اجرای درست طرح‌های بازآفرینی پس از تخصیص اعتبارات لازم اثرات قابل توجهی در زندگی شهروندان خواهند داشت بیان کرد: با توجه به قدمت و بافت تاریخی شهرستان خاش، توسعه بیشتر در حوزه های مختلف شهری، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و...از طریق جلب حمایت های کشوری و استانی و تخصیص حداکثر امکانات و اعتبارات لازم با تلاش و هماهنگی های مؤثر و هدفمند ادارات متولی برای شهرستان به عنوان یک ضرورت مطرح است.

وی افزود: یکی از اهداف مهم ستاد بازآفرینی برخورداری همگانی و توجه ویژه به مناطق و محلات کم برخوردارتر است بنابراین باید با طرح مصوبات اثربخش و پیگیری ادارات متولی زمینه توسعه و پیشرفت این مناطق از طریق جذب اعتبارات لازم را فراهم کنیم.

صالحی ادامه داد: از دیگر اهداف جلسه بازآفرینی، می‌توان به ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی با جلوگیری از گسترش این گونه سکونتگاه‌ ها اشاره نمود و نیز اجرای پروژه‌های بازآفرینی شهری باید رضایت‌مندی شهروندان را درپی داشته باشد.

فرماندار خاش اظهارداشت: در بازآفرینی شهری باید به دنبال مشارکت مردم و طرح ها و پروژه هایی باشیم که به حل مشکلات شهری کمک کند و در نهایت دستیابی به تحولات ملموس در حوزه های کالبدی و مبلمان شهری، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و هنری و... و محیطی را در پی داشته باشد.

وی گفت: برای جلوگیری از پراکندگی طرح ها و پروژه ها و مشاهده تحولات نهایی می بایست برنامه ریزی های لازم در  دو محله پایلوت  آبترش و صوری زهی ها اسلام آباد انجام شود و اعتبارات لازم به گونه ای جذب گردد که در پایان حتما شاهد  بهره برداری از آنها و بهره مندی مردم این محلات از خدمات آنها باشیم.

صالحی بیان کرد: طرح های نهضت ملی آسفالت، تخصیص قیر رایگان، پیاده روسازی و... باید با توجه به نیازهای شهروندان برنامه ریزی گردد تا رضایتمندی آنان را در پی داشته باشد.

در این نشست تاکید شد: ساخت مجتمع های چند منظوره فرهنگی، آموزشی، هنری با هدف فرهنگسازی و کاهش آسیب های اجتماعی اثرات مطلوبی به دنبال داشته و برای سال های متمادی می‌تواند ماندگار باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha