• یکشنبه / ۲۳ آذر ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404092314861
  • منبع : نمایندگی فارس

معاون استاندار: دستگاه‌های اجرایی فارس همکاری گسترده‌ای با تشکل‌های مردمی داشته باشند

معاون استاندار: دستگاه‌های اجرایی فارس همکاری گسترده‌ای با تشکل‌های مردمی داشته باشند

ایسنا/فارس در راستای تحقق اهداف دولت چهاردهم مبنی بر بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت فعالین اجتماعی و ارتقای سرمایه‌های اجتماعی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس بر لزوم همکاری گسترده، مؤثر و سازمان‌یافته دستگاه‌های اجرایی با سمن‌ها و تشکل‌های مردمی تاکید کرد.

حجت‌الله رضایی با اشاره به نقش بی‌بدیل سازمان‌های مردم‌نهاد در پیشبرد سیاست‌های اجتماعی، جلب مشارکت هدفمند شهروندان، و زمینه‌سازی برای توسعه پایدار و حسب دستور استاندار، خواستار تسریع روند پاسخگویی به مکاتبات و مراجعات مدیران سازمان‌های مردم‌نهاد شد.

وی اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی استان موظفند در پاسخگویی به مکاتبات و مراجعات مدیران سازمان‌های مردم‌نهاد حداکثر ظرف مدت ۱۵ روز از تاریخ دریافت درخواست، اقدام لازم را به عمل آورند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس در روز یکشنبه ۲۳ آذر،  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس ادامه داد: این تدابیر در جهت تسریع فرآیند رسیدگی به درخواست‌های سازمان‌های مردم‌نهاد و حمایت عملی از فعالیت‌های اجتماعی و مدنی در استان اتخاذ شده است. اجرای این تصمیمات گامی مهم در مسیر تقویت مشارکت‌های مردمی و تحقق توسعه‌ای پایدار و متوازن در سطح جامعه خواهد بود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha