• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404101509169
  • خبرنگار : 50160

پایداری جو و افزایش تدریجی دما در استان زنجان طی روزهای آینده

پایداری جو و افزایش تدریجی دما در استان زنجان طی روزهای آینده
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان مدیرکل هواشناسی استان زنجان از حاکمیت شرایط جوی پایدار در استان طی پنج روز آینده خبر داد و گفت: آسمان اغلب مناطق استان صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و پدیده جوی قابل‌ توجهی پیش‌بینی نمی‌شود.

محمدرضا رحمن‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین نقشه‌ها و مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی اظهار کرد: امروز آسمان استان غالباً صاف است که در برخی ساعات با وزش باد ملایم همراه خواهد شد. این شرایط جوی پایدار تا پایان هفته جاری نیز تداوم دارد و تنها در برخی ساعات افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: در این مدت، سرعت وزش باد قابل‌توجه نخواهد بود و برای روزهای آینده نیز بارندگی در سطح استان پیش‌بینی نمی‌شود.

رحمن‌نیا با اشاره به تغییرات دمایی استان تصریح کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها، دمای هوا در روزهای آینده روند افزایشی خواهد داشت و به‌تدریج از شدت سرمای شبانه کاسته می‌شود، هرچند در برخی مناطق سردسیر استان همچنان دماهای زیر صفر در ساعات شبانه و بامدادی دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان خاطرنشان کرد: پایدار بودن شرایط جوی، فرصت مناسبی برای ترددهای جاده‌ای و فعالیت‌های روزمره فراهم می‌کند، اما به شهروندان توصیه می‌شود با توجه به نوسانات دمایی، به‌ویژه در ساعات ابتدایی روز، تمهیدات لازم را در نظر بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha