• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404101609956
  • خبرنگار : 50026

مردم از خرید هیجانی پرهیز کنند / بازار کالاهای اساسی در خراسان جنوبی تحت نظارت مستمر است

مردم از خرید هیجانی پرهیز کنند / بازار کالاهای اساسی در خراسان جنوبی تحت نظارت مستمر است

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با تأکید بر ضرورت آرامش در رفتار مصرفی، از شهروندان خواست از خریدهای هیجانی خودداری کرده و به نظارت و اطلاع‌رسانی‌های رسمی درباره وضعیت بازار اعتماد کنند.

محسن اسفندیاری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شرایط تأمین و عرضه کالاهای اساسی در استان، اظهار کرد: دامن زدن به شایعات نه‌تنها کمکی به بهبود وضعیت بازار نمی‌کند، بلکه می‌تواند موجب بی‌ثباتی و اختلال در روند عرضه شود.

وی با تأکید بر اینکه قیمت‌ها به‌صورت جدی رصد می‌شود، افزود: هیچ‌گونه افزایش غیرمنطقی قیمت پذیرفتنی نیست و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ادامه داد: تیم‌های بازرسی این سازمان به‌صورت مستمر بر روند تأمین، توزیع و عرضه کالاهای اساسی نظارت دارند و اجازه سوءاستفاده به سودجویان داده نخواهد شد.

اسفندیاری با بیان اینکه همراهی مردم نقش مهمی در مدیریت بازار دارد، خاطرنشان کرد: پرهیز از خریدهای غیرضروری و اعتماد به اطلاع‌رسانی‌های رسمی، علاوه بر ایجاد ثبات در بازار، به حمایت از تولیدکنندگان نیز کمک می‌کند.

وی در پایان از شهروندان خواست اخبار و اطلاعات مربوط به بازار را تنها از منابع معتبر دنبال کرده و با حفظ آرامش و همدلی، زمینه تأمین پایدار کالاهای اساسی در استان را فراهم سازند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha