• یکشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 98062411160
  • منبع : نمایندگی همدان

معرفی کشاورزان متخلف به مراجع قضایی

معرفی کشاورزان متخلف به مراجع قضایی

ایسنا/همدان رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رزن گفت: اداره محیط زیست شهرستان رزن به طور جدی با کشاورزانی که نسبت به جمع آوری پسماندها به ویژه پسماندهای کشاورزی بی توجه باشند، برخورد می کند.

به گزارش ایسنا، مجید اسکندری در کارگروه مدیریت پسماند شهرستان رزن، با بیان اینکه در طول سه سال گذشته اداره حفاظت محیط  زیست شهرستان رزن برای 63 نفر از کشاورزان سطح شهرستان که اقدام به کشت زیر پلاستیک کرده بودند، اخطاریه قانونی صادر شده است، افزود: کشاورزانی که پس از دریافت اخطاریه نسبت به جمع آوری پسماندهای پلاستیکی اقدام خاصی انجام نداده بودند به مراجع قضایی شهرستان معرفی شده اند.

وی ادامه داد: درسال گذشته 35 نفر از کشاورزان متخلف که پس از دریافت اخطاریه نسبت به جمع آوری پسماندهای پلاستیکی اقدام خاصی انجام نداده بودند، به مراجع قضایی شهرستان معرفی شدند.

اسکندری عنوان کرد: پارسال کشاورزان معرفی شده به مراجع قضایی در این زمینه علاوه بر ملزم شدن به پاکسازی زمین های کشاورزی، به پرداخت جرائم نقدی از 20 میلیون تا 80 میلیون ریال و نیز به حبس تعزیری از 8 ماه تا یک سال محکوم شدند.

رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان رزن اضافه کرد: در همین راستا اداره محیط زیست شهرستان رزن به طور جدی با کشاورزانی که نسبت به جمع آوری پسماندها به ویژه پسماندهای کشاورزی بی توجه باشند، برخورد قانونی انجام می دهد.

وی ادامه داد: پسماندهای پلاستیکی ناشی از کشت های زیر پلاستیک جزو پسماندهای کشاورزی به حساب آمده و بر اساس ماده 13 ضوابط و روشهای مدیریت اجرایی پسماندهای کشاورزی مراجع قضایی به موجب شکایت وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت محیط زیست و مدعی العلوم در مورد تخلفات مرتبط با مدیریت پسماندها کشاورزی به این جرائم رسیدگی می کند.

اسکندری خاطرنشان کرد: اداره جهاد کشاورزی نسبت به آموزش کشاورزان و شناسایی کشاورزانی که اقدام به اینکه کشت ها کرده اند با اداره حفاظت محیط زیست  همکاری لازم را دارد.

وی با بیان اینکه پلاستیک های رها شده در زمین های کشاورزی نیازمند زمانی بین 100 تا 300 سال برای تجزیه هستند، گفت: بر همین اساس پسماندهای پلاستیکی باقیمانده در زمینهای کشاورزی باعث تخریب بافت و ساختمان خاک ونیز آلودگی خاک می شوند و در نهایت آلودگی محیط زیست را به دنبال خواهد داشت.

اسکندری اعلام کرد: در زمینه جمع آوری ومدیریت پسماندهای عفونی بخش خصوصی و بخش دولتی شهرستان رزن نیز با توجه به پیگیری های صورت گرفته، شرکت جمع آوری و امحاء کننده اینگونه پسماندها که مورد تأیید استان است، در حال فعالیت است.

فرماندار شهرستان رزن نیز با اشاره به اهمیت حفظ و حراست از محیط زیست گفت: تمامی ارگان ها و نه فقط سازمان محیط زیست در برابر حفاظت از محیط زیست مسئول هستند و باید بر مبنای وظایفی که دارند عمل کنند.

سیدرضا سلامتی افزود:در راستای جلوگیری از تخلیه نخاله های ساختمانی در حاشیه جادها و منابع طبیعی و کشاورزی  کمیته ای برای تعیین محل تخلیه نخاله های ساختمانی با کارشناسی اداره محیط زیست تشکیل شود و محل های مورد نظر به اطلاع مردم برسد.

وی  عنوان کرد: به کشاورزانی که اقدام به کشت زیرپلاستیکی کرده اند اخطارهای لازم صادر شود تا پس از اتمام دوره کشت نسبت به جمع آوری پلاستیک ها اقدام کنند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha