• پنجشنبه / ۲۳ آبان ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 98082315145
  • منبع : نمایندگی اردبیل

شرکت خاک آب آژیانه عنوان فناور برتر جهاددانشگاهی کشور را کسب کرد

شرکت خاک آب آژیانه عنوان فناور برتر جهاددانشگاهی کشور را کسب کرد

ایسنا/اردبیل معاون فناوری مرکز رشد فناوری جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: در ارزیابی واحدهای فناور مستقر در پارک ها، مراکز رشد و مراکز نوآوری شکوفایی جهاددانشگاهی سراسر کشور، شرکت دانش بنیان خاک آب آژیانه از واحدهای مستقر در مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل موفق شد عنوان واحد برتر فناور را از میان ۷۰۰ واحد و هسته کسب نماید.

مهران محمدی در جمع خبرنگاران ‌اظهار کرد: این شرکت از مرحله ایده پردازی وارد مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل شد و پس از طی درست مراحل و اخذ مجوزهای لازم با قطره ضد سینوزیت "دامپرلی" توانست به مرحله تجاری سازی برسد.
وی افزود: این شرکت که عضو رسمی نظام مهندسی کشاورزی استان اردبیل است، از واحدهای فعال مرکز رشد جهاددانشگاهی استان اردبیل می باشد که بر روی سه محصول به شکل قطره، کپسول و شیاف فعالیت می کند.
محمدی خاطرنشان کرد: قطره ضد سینوزیت این شرکت با همکاری بسیار سازنده دانشگاه علوم پزشکی اردبیل توانست ضمن اخذ کد اخلاق و کد بهداشت جهانی، کارآزمایی موفقی را در بیمارستان های سبلان و فاطمی اردبیل طی نماید.
وی ادامه داد: در حال حاضر این محصول دارویی در حال تولید در یکی از کارخانه‌های دارویی می‌باشد و در آینده میتواند حتی وارد بازارهای دارویی جهانی شود.
معاون فناوری مرکز رشد فناوری فرآورده های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل تصریح کرد: کپسول ضد التهاب زانو و شیاف ضد فیبروم ایدههای دیگر این شرکت موفق می‌باشند که در حال مطالعه و کارآزمایی‌های لازم می‌باشند.
وی بیان کرد: شرکت خاک آب آژیانه در سال 97 موفق شد پس از ارزیابی‌های معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری به عنوان یکی از شرکت های دانش بنیان استان اردبیل شناخته شود.
محمدی بیان کرد: در گردهمایی پارک‌ها، مراکز رشد و منش جهاددانشگاهی که در دانشگاه فرهنگ و هنر تهران برگزار شد، جایزه این شرکت توسط رئیس جهاددانشگاهی کشور اعطا شد.
وی گفت: در حال حاضر 15 شرکت و یک هسته در مرکز رشد جهاددانشگاهی استقرار یافته‌اند که بزودی استقرار چند شرکت جدید نیز در آن اتفاق خواهد افتاد.
به گزارش ایسنا، محمدی ادامه داد: در حال بررسی مدلی هستیم که در صورت به نتیجه نرسیدن ایده‌های شرکتها یا مسیر حرکت را تغییر دهیم و یا شرکت‌ها را به منظور مدیریت صحیح منابع از مرکز رشد خارج سازیم تا امکان پذیرش واحدهای جدیدی فراهم آید.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha