• پنجشنبه / ۲۶ دی ۱۳۹۸ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98102620359
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

پیام آیت‌الله‌ جوادی آملی به کنگره بازخوانی ابعاد شخصیتی امیرالمومنین امام علی(ع)

پیام آیت‌الله‌ جوادی آملی به کنگره بازخوانی ابعاد شخصیتی امیرالمومنین امام علی(ع)

ایسنا/اصفهان پیام آیت الله جوادی آملی، مرجع عالیقدر شیعه، در آئین اختتامیه کنگره بازخوانی ابعاد شخصیتی امیرالمومنین امام علی(ع) قرائت و پخش شد.

 در بخش هایی از این بیانیه آمده است: « "امیرالمومنین (ع) فرمود "ما لله آیه اکبر منی" و این یعنی آیتی بزرگتر از علی (ع) در عالم نیست. سبحان می‌فرماید سرّ ولایی ما را غیر از انبیا مرسل، فرشتگان و عبد صالحی که خداوند قلبش را به ایمان و ولایت آزموده به کسی نمی رسد. رسیدن به این مقام دشوار اما امکان پذیر است.

آنگاه اسرار ولایی خود را بازگو می کند که می‌فرماید سِر ولایی ما را غیر از فرشتگان و انبیا مرسل و غیر از عبد صالحی که خداوند قلبش را به ایمان و ولایت مداری آزمود به او نمی‌رسد، مستحضر هستید که این موضوع گرچه دشوار است ولی رسیدن به این مقام امکان پذیر است.

حضرت فرمودند بنده مومنی که به بیراهه برود و راه کسی را ببندد، او نمی‌تواند در مسیر فرشتگان حرکت کند و همتای فرشته به اسرار غیبی ما دست پیدا کند. در زیارت جامعه و در برخی از زیارت های دیگر زمانی که به بارگاه امن اهل بیت مشرف شدیم عرض می‌کنیم من آن علمی که دارید، حدیثی که شما دارید و کسی به آن راه ندارد، من او را تحمل می‌کنم. مستحضر هستید دعا و زیارت اینگونه از بیانات نورانی غالبا جمله‌های خبری آن ها به صورت انشا القا شده است.»

به گزارش ایسنا، در بخش دیگری از این بیانیه گفته شد: «پروردگارا آن توفیق را بده که من مشمول این ضلع سوم مثلث باشم که همتای با فرشتگان مقرب است و امیدواریم اعضای محترم این کنگره وزین علمی بتوانند حامل این منزلت و تحمل کننده این مرتبه دینی باشند. درباره علی ابن ابی طالب طبق بیان نورانی حضرت رسول، علی با حق است.

این حق مداری علی ابن ابیطالب(ع) طوری است که ضمیر یدورو به حق بر می‌گردد نه به علی، توضیح مطلب این است که حق مطلق ذات علی(ع) است. حق در جهان امکان  به نام دین، احکام، حِکم، معارف اعتقادی همه این موضوعات از خدای سبحان‌اند و در مقام تشخیص، اثبات و استدلال که ما بخواهیم متوجه شویم این حق از طرف خدا آمده است چیست، معیار آن علی ابن ابیطالب است.

هر کاری که حضرت کرد نشانه حق دادن او است و هر کاری که انجام نداد آن کار باطل است، هرجا حق است، عمار تابع او است. درباره حضرت امیر حق علی مدار است زیرا ما قبل از اهل بیت یک قانون نا نوشته نداریم. یک کتاب و کتیبه ای نداریم که برنامه های آن را با کتاب مقایسه کنیم و یک روزنه‌ای باشد برای تقدیر روزهای و تشخیص آن چه که حق و آن چه باطل است.

پیشنهاد من به شما بزرگواران و اعضای گرامی این کنگره عظیم علی ابن ابیطالب (ع) زنده است. نهج البلاغه زنده است. آثار علوی زنده است. نهج البلاغه در کنار قرآن باید در حوزه های علمی تدریس شود.

امیدوارم همه شما بزرگواران مشمول عنایت ولی الله علی ابن ابیطالب باشید. کسانی که در بزرگداشت، اجلال و تجلیل این کنگره کوشیدند، ذات اقدس الهی قرار بگیرند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha