• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۴۲
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 99050503426
  • منبع : نمایندگی قزوین

معاون کمیته امداد قزوین:

هدف کمیته امداد فرهنگ‌سازی است نه آمار دادن

هدف کمیته امداد فرهنگ‌سازی است نه آمار دادن

ایسنا/قزوین معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) قزوین گفت: ما در کمیته امداد درواقع بیشتر به دنبال فرهنگ‌سازی هستیم و به دنبال آمار دادن نیستیم، هدف اصلی ما افزایش مشارکت مردم به سمت کار خیر است و ما به‌عنوان یک‌نهاد حمایتی آمادگی داریم شرایط را فراهم کنیم تا خیرین کمک‌ها را تحویل دهند.

فرزاد فرهادی در نشست خبری که امروز پنجم مرداد برگزار شد، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان تیر درآمد کمیته امداد استان قزوین از محل زکات، اکرام ایتام و محسنین، صدقات و کمک به اطعام نیازمندان بیش از ۳۶ میلیارد تومان بود که این میزان نسبت به سال گذشته حدود ۶۶ درصد رشد داشته و ۴۳ درصد از برنامه‌های سال جاری محقق شده است.

وی با اشاره به عید سعید قربان، افزود: عید سعید قربان یکی از اعیاد بزرگ شیعیان است که می‌توانیم از این ظرفیت بزرگ برای کمک به نیازمندان و افرادی که نمی‌توانند حداقل معاش خود را تأمین کنند استفاده کنیم؛ اغلب حجاج در عید قربان، قربانی می‌دهند و بین نیازمندان توزیع می‌کنند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) قزوین اظهار کرد: در مناطق روستایی شناخت از خانواده نیازمندان وجود دارد و حجاج در روستاها می‌توانند بین نیازمندان روستا، گوشت قربانی خود را تقسیم کنند، اما در شهر این امکان ممکن است میسر نباشد چراکه پراکندگی نیازمندان وسیع است بااین‌حال کمیته امداد آمادگی دریافت نذورات را دارد.

وی یادآور شد: خیرین و حجاجی که توان تهیه یک رأس گوسفند را ندارند می‌توانند به میزانی که توانایی دارند هزینه را پرداخت و در این امر مشارکت کنند، کمیته امداد با همکاری مراکز بهداشت و دامپزشکی گوسفند را قربانی می‌کند و گوشت قربانی را در اختیار خانواده‌های نیازمند قرار می‌دهند.

فرهادی تأکید کرد: اگر فردی می‌خواهد از طریق کمیته امداد نذر خود را ادا کند باید قبل از عید قربان هزینه خود را پرداخت کند چراکه ما در روز عید قربان گوشت‌ها را تهیه و توزیع می‌کنیم.

وی اظهار کرد: سال گذشته درآمد کمیته امداد از محل نذر عید قربان ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بود، بخشی از این نذورات را خیرین خودشان هزینه کردند و برخی توسط کمیته امداد توزیع شد، ما در کمیته امداد درواقع بیشتر به دنبال فرهنگ‌سازی هستیم و به دنبال آمار دادن نیستیم، هدف اصلی ما افزایش مشارکت مردم به سمت کار خیر است و ما به‌عنوان یک‌نهاد حمایتی آمادگی داریم شرایط را فراهم کنیم تا خیرین کمک‌ها را تحویل دهند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) قزوین بیان کرد: در عید قربان خیرین می‌توانند کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود را به ما بدهند و ما توزیع کنیم، همچنین می‌توانند با شماره تلفن گویا ۳۳۸۰۸ تماس بگیرند و اعلام کنند که برای دریافت گوشت‌های قربانی کجا برویم ما گوشت‌ها را تحویل می‌گیریم، همچنین می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت ۶۹۳۷۹۹۱۸۹۹۶۴۵۴۰۶ بانک ملی واریز یا کد مهربانی #۰۲۸*۸۸۷۷* را شماره‌گیری کنند.

وی اظهار کرد: همچنین افرادی که نذر دارند برای سلامتی خانواده‌هایشان قربانی داشته باشند می‌توانند هزینه‌های خود را واریز کنند، مبالغ تجمیع می‌شوند و گوشت قربانی خریداری و با رعایت پروتکل بهداشتی بسته‌بندی و بین نیازمندان و مددجویان کمیته امداد توزیع می‌شود.

فرهادی بیان کرد: مرحله دوم رزمایش کمک مؤمنانه تحت عنوان نهضت تعاون نیز شروع‌شده است، سه مرحله عید قربان تا عید غدیر، دهه اول محرم و دهه آخر ماه صفر فرصت خوبی است که نذورات خود را برای معیشت این خانواده‌ها هزینه کنیم، در این طرح سعی می‌شود که موازی کاری را از بین ببریم و بتوانیم همه افراد نیازمند را تحت پوشش قرار دهیم.

وی تصریح کرد: در اطعام ماه رمضان بیش از ۱۱ و نیم میلیارد تومان کمک تحت عنوان اطعام مهدوی جمع‌آوری کردیم و ۳۳۰ هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان توزیع کردیم، در همین راستا ۷۳ آشپزخانه ایجاد و روزی هزار پرس غذا بین مددجویان و نیازمندان توزیع شد، باوجود کرونا فکر می‌کردیم کمک‌های مردمی کاهش پیدا کند اما شاهد افزایش کمک‌های مردمی بودیم.

۸۸۰ سادات نیازمند تحت پوشش کمیته قرار دارند

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) قزوین بیان کرد: عید غدیر فرصت خوبی برای کمک به نیازمندان است، با توجه به شیوع کرونا و احتمال اینکه دیدوبازدیدی در این روز وجود نخواهد داشت، سادات می‌توانند در این روز به‌جای عیدی دادن هزینه مربوط را برای کمک به نیازمندان اختصاص دهند، ما نیز در روز عید غدیر آمادگی دریافت کمک‌های مردمی راداریم، می‌توانیم بسته‌هایی تهیه و تحت عنوان مواد غذایی به نیازمندان سادات کمک کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۸۸۰ سید نیازمند تحت پوشش کمیته امداد قزوین وجود دارد که از این میان ۱۰۸ فرزند یتیم هستند، به‌صورت کلی بیش از ۳۱ هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد قزوین قرار دارند که ۶۲ هزار مددجو را شامل می‌شوند، از این میان ۲۱ هزار خانواده معیشت بگیر و ۱۰ هزار خانوار تبصره ۱۴ هستند، در تبصره ۱۴ خانواده‌ها به خاطر شرایط سخت اقتصادی موقتاً تحت پوشش قرار می‌گیرند.

فرهادی یادآور شد: یکی از اقدامات انجام‌شده توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) ایجاد مراکز نیکوکاری تخصصی است، مثلاً در دانشگاه علوم پزشکی مرکز نیکوکاری راه‌اندازی کردیم که این مرکز در امور علمی و پژوهشی به ما کمک می‌کند، در حال حاضر ۷۳ مرکز فعال داریم که طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته امیدواریم تا پایان سال این میزان را به ۱۲۹ مرکز برسانیم.

وی تأکید کرد: با توجه به اینکه هدف کمیته امداد توانمندسازی نیازمندان است، بیش از ۵۰۰۰ فرصت شغلی ایجادشده است، در استان قزوین کارآفرینی داریم که برای ۱۵۰ نفر از مددجویان کمیته امداد شغل ایجاد کرده و از کمیته امداد امام خمینی ۴ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه دریافت کرده است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) قزوین بیان کرد: کارآفرینی دیگر نیز آمادگی دارد برای ۵۰ زن سرپرست خانوار شغل ایجاد کند، تجهیزات موردنیاز تهیه‌شده است و در حال حاضر مشکل اصلی تهیه زمین و مکان است که اگر با کمک خیرین زمینی حتی به مساحت ۵۰ متر تهیه شود این کارگاه تولیدی نیز راه‌اندازی می‌شود.

وی عنوان کرد: با توجه به شیوع کرونا به‌جای جمع‌آوری صدقات به‌صورت دستی از درب منازل، یک دستگاه پوز تهیه‌شده است که با حضور به درب منازل به‌صورت الکترونیکی از درب منازل جمع‌آوری می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha