• شنبه / ۵ مهر ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99070502883
  • خبرنگار : 50295

۸۰ روستای خدابنده در انتظار اجرای طرح هادی

۸۰ روستای خدابنده در انتظار اجرای طرح هادی

ایسنا/زنجان  مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خدابنده گفت: در ۸۰ روستای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان به علت تامین نشدن اعتبار، تاکنون اجرای طرح هادی در آن‌ها محقق نشده است.

علی محسنی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه از ۱۸۲ روستای بالای ۲۰ خانوار، تهیه طرح هادی برای صد درصد روستاها صورت گرفته است، اظهار کرد: اجرای این طرح در ۱۰۲ روستای خدابنده که ۵۶ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار را شامل می‌شود، حداقل در یک فاز اجرای طرح هادی به صورت زیرسازی، آسفالت‌ریزی معابر، کانال سنگی، پیاده‌روسازی و جدول‌گذاری عملیاتی شده است که این مقدار برابر با میانگین استانی و نیز از میانگین کشوری که ۴۶درصد است، پیشرفت قابل قبولی داشته است.

وی با بیان اینکه در ۸۰ روستای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان به علت تامین نشدن اعتبار، تاکنون اجرای طرح هادی در آن‌ها صورت نگرفته است، تصریح کرد: حداقل برای اجرای یک فاز از طرح هادی (ساماندهی یک معبر اصلی روستا) نیازمند حداقل ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

این مسئول با اشاره به اعطای تسهیلات مسکن روستایی، یادآور شد: اعطای تسهیلات برای احداث مسکن روستایی با نرخ سود ۵ درصد و با اقساط ۱۲ ساله به صورت ضمانت سفته زنجیره‌ای است که در این رابطه از مجموع ۲۵ هزار و ۴۸۸ واحد مسکونی روستایی کل شهرستان تعداد ۱۵ هزار و ۵۶۰ واحد که معادل ۶۱ درصد کل واحدهای مسکونی روستایی را شامل می‌شود، مقاوم‌سازی شده که از میانگین استانی ۵۳ درصد و کشوری ۴۶ درصد است، پیشرفت چشم‌گیری داشتیم.

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خدابنده گفت: امسال بیش از ۱۰۰۰ فقره برای اخذ تسهیلات برای احداث مسکن روستایی، پرونده تشکیل شده که مبلغ مورد نظر ۵۰۰ میلیون ریال است که با ابلاغ اعتبارات در شرف معرفی به بانک و شروع عملیات اجرایی توسط متقاضیان است.

وی با اشاره به احداث مسکن برای محرومان، اظهار کرد: پیرو تفاهم‌نامه منعقده شده بین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان برنامه و بودجه استان، تعداد ۲۰۰۰ فقره سهمیه جهت احداث مسکن محرومان با تسهیلات ویژه به استان اختصاص یافته است که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده حدود ۳۵ درصد سهمیه تخصیصی استان، توسط بنیاد مسکن شهرستان خدابنده صورت گرفته است که با جذب اعتبارات در نظر گرفته شده، پیشرفت چشم‌گیری در مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی را شاهد خواهیم بود.

این مسئول با بیان اینکه اولویت در پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، برای واحدهای غیرمقاوم در همه روستاها و نیز به‌صورت ویژه در روستاهای کم‌برخوردار و روستاهای واقع در مسیر گسل است، ادامه داد: پایین بودن مبلغ تسهیلات که امسال ۵۰۰ میلیون ریال تصویب شده و با توجه به تورم و گرانی مصالح موجود، متقاضیان را در تکمیل واحد خود، با مشکلات عدیده‌ای مواجه کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha