• دوشنبه / ۷ مهر ۱۳۹۹ / ۱۸:۱۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99070705480
  • خبرنگار : 50176

چرا کشاورزان لرستانی توان تامین وثیقه بالا را ندارند؟

چرا کشاورزان لرستانی توان تامین وثیقه بالا را ندارند؟

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان به ۲۰ هکتار خبر داد.

اسفندیار حسنی مقدم در جلسه پیگیری مصوبات دیدار نماینده ولی‌فقیه در استان با وزیر  کار و بررسی ظرفیت‌های استان برای اجرای مصوبات که امروز هفتم مهرماه برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم در بخش کشاورزی و خرده مالکی بودن ۹۵ درصد این بخش، کشاورزان توان تامین وثیقه بالا برای اخذ تسهیلات را ندارند.

وی تصریح کرد: بنابراین برای اجرای طرح‌های بخش کشاورزی باید میزان وثیقه‌ها را ساماندهی کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به ظرفیت بخش کشاورزی استان برای اجرای طرح‌ها اشاره کرد و گفت: در حوزه گیاهان دارویی برنامه‌ تدوین کرده‌ایم که ظرف روزهای آینده در ستاد گیاهان دارویی ارائه می‌کنیم، براساس این طرح قرار است در دو برنامه پنج ساله ۲۰ هزار هکتار را زیر کشت گیاهان دارویی ببریم.

حسنی‌مقدم خاطرنشان کرد: این درحالی است که از اول انقلاب تاکنون سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان ۳۰۰۰ هکتار بوده است.

وی با اشاره به ظرفیت ایجاد گلخانه‌ها نیز بیان کرد: ما در این حوزه با مشکل خاصی مواجه نیستیم، در واقع  توسعه گلخانه‌ها یکی از بهترین و اقتصادی‌ترین فعالیت‌های  بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: میزان بهره‌وری و افزایش هفت برابری تولید نسبت به فضای باز همچنین میزان اشتغال زایی قابل توجه از مزیت‌های توسعه گلخانه‌ها است.

حسنی مقدم به  توسعه باغات دیم نیز اشاره کرد و افزود: ما در حوزه کشت بادام، انگور، سنجد، زرشک و  گل محمدی  از ظرفیت خوبی برخوردار هستیم.

 وی عنوان کرد: بخش کشاورزی استان در زمینه  صنایع تبدیل، صنایع تکمیلی، بسته بندی،   فرآوری و سردخانه مجوزهای زیادی دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد:  در حوزه دامپروری به خصوص دام سنگین  هم می‌توانیم مجتمع های بزرگ را معرفی کنیم یا اینکه از ظرفیت خانوارهای عشایری و روستایی استفاده کنیم.

حسنی مقدم تاکید کرد: برای اجرای طرح‌ها ابتدا باید مبلغ تسهیلات، سود و  نحوه بازپرداخت آن به کشاورزان و روستاییان اطلاع رسانی شود.

وی اظهار کرد: اجرای طرح‌ها حول دو محور است، ابتدا طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ که نیازمند سرمایه‌گذاری‌های خاص است، دوم طرح‌هایی که مربوط به کشاورزان و بهره برداران است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha