• چهارشنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99091209200
  • خبرنگار : 50037

حمایت بنیاد برکت از کشت «موسیر» حبشیان

حمایت بنیاد برکت از کشت «موسیر» حبشیان

ایسنا/همدان بخشدار پیرسلمان از پرداخت ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی از محل اعتبارات ستاد اجرایی بنیاد برکت امام(ره) به متقاضیان واجد شرایط کشت موسیر در روستای گردشگری حبشی خبر داد.

محمود فیروزبخت در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر افزود: این میزان تسهیلات اشتغالزایی کم بهره از ابتدای سال تاکنون به ۱۰ نفر از متقاضیان کشت موسیر هر یک ۴۰ میلیون تومان در روستای گردشگری حبشی واقع در بخش پیرسلمان پرداخت شده است.

وی با اشاره به عملکرد مطلوب بنیاد برکت در سطح روستاهای بخش پیرسلمان طی دو سال گذشته خاطرنشان کرد: در سال گذشته توسط بنیاد برکت با استفاده از تسهیلات این بنیاد در هفت روستای بخش به تعداد ۱۰۰ نفر اشتغال و کارآفرینی ایجاد شده و امسال نیز بنیاد برکت ۱۰ روستا را در این بخش برای اشتغال و کارآفرینی هدفگذاری کرده است.

فیروزبخت در ادامه با اشاره به پروژه کف سازی و سنگفرش روستای هدف گردشگری حبشی خاطرنشان کرد: این پروژه مربوط به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان بوده که با پیگیری های بخشداری پیرسلمان پس از مدتی توقف مجدداً عملیات اجرایی طرح فوق آغاز شد.

وی با تأکید بر اینکه در راستای توسعه صنعت سبز گردشگری روستای حبشی باید به صورت گسترده با استفاده از ظرفیت رسانه ها و خبرنگاران نسبت به معرفی این روستا اقدام کرد، افزود: روستای حبشی با توجه به داشتن شرایط مساعد و خاک حاصلخیز می تواند فرصتی برای معرفی به عنوان قطب کشت و فرآوری موسیر مطرح شود ضمن اینکه در حال حاضر محصول موسیر حبشی پس از فرآوری توسط کشاورزان بومی منطقه به کشور عراق و استان ها و شهرستان های همجوار صادر می شود و  توسعه این امر از نقش مؤثری در ارزآوری کشور برخوردار خواهد بود.

فیروزبخت همچنین از متولیان امر گردشگری شهرستان درخواست کرد نسبت به برگزاری تور گردشگری و روستاگردی و معرفی روستای حبشی پس از اتمام بیماری کرونا اهتمام ویژه ای داشته باشند و یادآور شد: بخش پیرسلمان با داشتن مناطق گردشگری بکری چون تالاب و امامزاده پیرسلمان می تواند نقش بسزایی در جذب گردشگران ایفا کند.

وی در پایان بیان کرد: یکی از جاذبه های روستای حبشی می توان به چشمه آب داخل یکی از خانه های قدیمی که داخل یک اتاق چهار طاقی و گنبدی بوده و تمام مصالح آن از سنگ لاشه محلی و ساروج ساخته شده و نزدیک به ۲۵۰ تا ۳۰۰ سال قدمت دارد، اشاره  کرد که فضای بسیار زیبایی به خود گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha