• شنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99102014534
  • خبرنگار : 50219

فرماندار مهریز:

به تعهداتمان عمل کردیم/ نوبت اجرای وعده‌های تامین اجتماعی است

به تعهداتمان عمل کردیم/ نوبت اجرای وعده‌های تامین اجتماعی است

ایسنا/یزد فرماندار مهریز از انجام تعهدات شهرستان در قبال ساخت پلی‌کلینک تخصصی تامین اجتماعی در این شهر خبر داد و گفت: اکنون نوبت اجرای تعهدات وعده داده شده از سوی تامین اجتماعی است.

«رضا زارعزاده» در گفت‌وگو با ایسنا راجع به طرح ساخت پلی‌کلینیک تخصصی این شهر، ضمن اشاره به خریداری و اهدای زمین این پلی‌کلینیک به مساحت چهار هزار مترمربع توسط خیر مهریزی «اصغر میروکیلی» و صدور تمام مجوزهای ساخت آن از سوی شهرداری به صورت رایگان، تاکید کرد: اکنون با توجه به تعهدات رئیس سازمان تامین اجتماعی در دیدار با نماینده شهرستان در مجلس‌ شورای اسلامی، باید طرح ساخت این پلی‌کلینیک تخصصی آغاز شود.

وی با بیان این که ساخت این پلی‌کلینیک یکی از آرزوهای چندین ساله مردم مهریز است، افزود: با عنایت نماینده مهریز در مجلس شورای اسلامی، دستور و تاکید وزیر تعاون، کار و  رفاه اجتماعی در خصوص آغاز عملیات اجرایی این طرح نیز صادر شده و هم‌اکنون نیز این دستور مکتوب در تهران، در دست پیگیری است.

زارعزاده تصریح کرد: خوشبختانه معاونت درمان تامین اجتماعی استان نیز در کارکارگروه توسعه شهرستان مهریز که با حضور نماینده مجلس، امام جمعه و برخی مدیران کل استان در فرمانداری مهریز برگزار شد، در این رابطه قول پیگیری و آغاز ساخت این ساختمان را داده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha