• چهارشنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99110100818
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

با اجرای طرح ممنوعیت تردد خودرویی،

بیش از ۱۵ هزار خودرو در چهارمحال و بختیاری مشمول جریمه شدند

بیش از ۱۵ هزار خودرو در چهارمحال و بختیاری مشمول جریمه شدند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای آذرماه با اجرای طرح ممنوعیت تردد خودرو نزدیک به ۱۵ هزار و ۶۹۹ خودرو مشمول جریمه ۲۰۰ هزار تومانی، ۵۰۰هزار تومانی و یک میلیون تومانی شدند.

علی رازانی اول بهمن‌ماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اقدامات نیروی انتظامی استان در بحث مبارزه و مدیریت بیماری کرونا، اظهار کرد: از ابتدای آذرماه با اجرای محدودیت‌های تردد نیروهای راهور و انتظامی در ۳۸ نقطه استقرار پیدا کردند اما با تغییر وضعیت شهرها از قرمز و نارنجی به زرد و آبی تعداد این نقاط به ۱۵ عدد رسید.

رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری افزود: با اجرای محدودیت‌های تردد در شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی و زرد ۱۳ هزار و ۲۰۱ خودرو مشمول جریمه ۲۰۰ هزارتومانی ممنوعیت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح شدند.

وی ادامه داد: همچنین ۱۶۰۰ خودرو مشمول جریمه ۵۰۰ هزار تومانی و ۸۹۸ خودرو نیز مشمول جریمه یک میلیون تومانی شدند و ۸۲۱۱ خودرو نیز که توسط نیروی انتظامی تردد آن‌ها غیرضروری شناخته شد به مبدا برگشت داده شدند.

رازانی عنوان کرد: حدود ۵۵۵۴ مورد بازرسی‌ مشترک توسط پلیس اماکن با نهادهای نظارتی از ابتدای آذرماه از اصناف در استان صورت گرفت، در این بازرسی‌ها به ۲۵۹۱ واحد تذکر داده و ۱۹۶ واحد نیز پلمب شد.

رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه دامنه فعالیت‌ نیروی انتظامی در تامین امنیت گسترده است، بیان کرد: در ایام اجرای محدودیت‌های تردد شبانه، افزایش جرایم خشن متصور بود، اما خوشبختانه در این ایام با کاهش جرایم خشن روبرو بودیم.

گلایه مردم از رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی در مراکز درمانی

در ادامه جلسه مهران مرادی جانشین فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع)، اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری از استان‌های پیشرو در اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در مدیریت بیماری کرونا بود، خوشبختانه تاکنون ۶۷ درصد از اهداف اجرای این طرح در استان محقق شده است.

وی افزود: در حال حاضر ۱۵۰۰ بسیجی در قالب تیم‌های مراقبتی و نظارتی در حال ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا در چهارمحال و بختیاری هستند.

مرادی بیان کرد: مهانسراهای دستگاه‌های اجرایی برای ایجاد نقاهتگاه باید در اختیار تیم‌های نظارتی، حمایتی و مراقبتی در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی قرار بگیرد.

جانشین فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع) خاطرنشان کرد: متاسفانه طبق گزارشات ارائه شده از سوی مردم نارضایتی از ارائه خدمات و رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی در مراکز بهداشتی و درمانی استان به‌ ویژه در بیمارستان لردگان، کلینیک بیمارستان هاجر و مرکز بهداشتی درمانی شماره سه شهرستان شهرکرد وجود دارد.

وی ادامه داد: همچنین گزارشاتی مبنی بر عرضه توزیع داروی با تعرفه دولتی با قیمت آزاد در بازار وجود دارد، باید دست سودجویان در این حوزه کوتاه شود.

مردای در پایان عنوان کرد: تعویق در پرداخت حقوق و مزایای پرستاران شرکتی موجب گلایه و نارضایتی این قشر شده است، باید به وضعیت معیشتی این قشر توجه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha