• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99111913934
  • خبرنگار : 50130

مدیرکل مخابرات استان کردستان:

میانگین مصرف اینترنت در کردستان ۲۲گیگ است

میانگین مصرف اینترنت در کردستان ۲۲گیگ است

ایسنا/کردستان مدیرکل مخابرات استان کردستان میانگین مصرف اینترنت را در استان ۲۲گیگ ذکر و اعلام کرد: ۲۸۴ تکنولوژی از ابتدای سال تا کنون ارتقا یافته که از این تعداد ۱۴۷سایت روستایی و جاده ایی است.

آزاد حکمت امروز یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه استان اظهار کرد: نشست با اصحاب رسانه برای ما بسیار مهم و تاثیرگذار بوده و اتفاق دو جانبه بین رسانه و حوزه های خدمات رسان همیشه تاثیرگذار است چرا که رسانه ما را از شدت نیاز مخاطبان آگاه می کند.

وی بیان کرد: تغییرات و نوسانات زیادی در عصر کرونا  در بخش های مختلف به وجود آمد، اما حوزه مخابرات بیشتر تحت تاثیر قرار گرفت چرا که زندگی مردم وابستگی زیادی به بسترهای مخابراتی و ارتباطی دارد و این امر مطالبات مردمی و رسانه ای را از این حوزه بیشتر کرد.

 مدیرکل مخابرات استان کردستان با اشاره به تشکیل یک تیم راهبردی برای مقابله با کرونا در مخابرات استان کردستان عنوان کرد: با افزایش مصرف اینترنت توأم با شیوع کرونا، وضعیت دیتا تحت فشار قرار گرفت و  بر همین اساس افزایش ظرفیت پهنای باند در اوایل سال در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه افزایش استفاده از اینترنت در استان در اوایل شیوع کرونا مشکات مقطعی ایجاد کرد که خوشبختانه با تلاش مخابرات استان رفع شد عنوان کرد: در این راستا ظرفیت سالانه اینترنت در کردستان تا ۵۰درصد افزایش یافت و ipni شبکه برای فعالیتهای مختصری که مردم با آن سروکار دارند راه اندازی شد.

حکمت از افزایش ظرفیت اینترنت ادارات و سازمان ها تا ۶/۵برابر خبر داد و گفت: همچنین ظرفیت پهنای باند اینترنت استان از ۲۰گیگ به ۳۰گیگ افزایش یافته است و تا ۱۰گیگ دیگر هم می تواند افزایش یابد.

وی میانگین مصرف اینترنت را در استان ۲۲گیگ ذکر و اعلام کرد: ۲۸۴ تکنولوژی از ابتدای سال تا کنون ارتقا یافته و این با وجود محدودیت ها آمار قابل قبولی بوده و از این تعداد ۱۴۷سایت روستایی و جاده ایی است.

حکمت با بیان اینکه در حوزه دیتا در نقاط شهری هم خدمات موثری برای ارتقا صورت گرفته است افزود: کردستان در حوزه سرمایه گذاری در بخش فیبرنوری به عنوان یک تکنولوژی جدید در کشور پیشتاز بوده و این امر بسیار مؤثر و مهم است که باید مورد تأیید مردم و رسانه باشد.

به گفته وی تهیه زیرساخت های حوزه فیبر نوری بسیار سخت و هزینه بر است و در این زمینه در استان استفاده از کابل های مسی برای توسعه نقاط جدید در حوزه فیبر نوری حذف شده است.

مدیرکل مخابرات استان کردستان خاطرنشان کرد: میزان پیش روی استان در حوزه اف تی تی اچ چهار برابر استان های مجاور است.

وی با بیان اینکه در حوزه اینترنت در نقاط روستایی دور افتاده استان مشکل پهنای باند وجود دارد افزود: تعهد۳۳۰ روستا برای تجهیز به اینترنت در دستور کاری مخابرات استان قرار گرفت که به دلیل تعهد اخلاقی به مردم این تعداد را به ۵۲۷روستا افزایش دادیم و از این تعداد تا کنون ۲۶روستا را از ابتدای امسال به اینترنت مجهز کرده ایم.

به گفته حکمت آنتن دهی در شهر سنندج دچار مشکل است و مردم و رسانه ها در این زمینه باید بیشتر مخابرات را درک و همراهی کرده و برای رفع مشکل صبور باشند.

وی از راه اندازی سایت منطقه نایسر در سنندج خبر داد و تصریح کرد: برای نصب تجهیزات باید زیرساخت ها آماده و قابل دسترس باشد.

مدیرکل مخابرات استان کردستان توسعه زیرساخت های روستایی را از اولویت های مخابرات استان دانست و افزود: امسال تا کنون ۱۹۱ کیلومتر فیبر نوری را در روستاهای کردستان اجرا کرده ایم که با این میزان آمار فیبرنوری روستایی استان را به ۴۰۰۰کیلومتر رسانده ایم.

وی از راه اندازی و نصب ۱۷سایت مخابراتی در سنندج طی سال جاری خبر داد و گفت:با وجود این تعداد سایت هنوز مشکلات آنتن دهی در استان حل نشده است.

حکمت با اشاره به مشکل پهنای باند روستاهای استان بیان کرد: در راستای رفع این مشکل در  ۶۴ روستا ظرفیت انتقال را افزایش داده ایم که این ظرفیت انتقال در برخی نقاط تا ۵۰درصد افزایش یافته است.

تعرفه های مخابرات در سال جاری تغییری نکرده است

وی با اعلام اینکه در طول سال جاری برای پروژه‌های اجرایی شرکت مخابرات استان کردستان 103 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت گرفته است، یادآور شد: با وجود این میزان سرمایه‌گذاری و با توجه به شیوع ویروس کرونا هیچ گونه تغییر در تعرفه‌های مخابراتی استان ایجاد نشده است که امیدواریم با همکاری رسانه ها و مسئولان استان بتوانیم یک تغییر رویکرد در میزان تعرفه گذاری برای ارائه خدمات بیشتر ایجاد کنیم.

مدیرکل مخابرات استان کردستان،خاطرنشان کرد: در سایه خود باوری و تلاش شبانه روزی کارشناسان فنی مخابرات استان، موفق به همسان سازی مودم های OTN ساخت داخلی با OLT های خارجی شدیم که در شرایط اقتصاد جاری کشور چالش بزرگی بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha