• پنجشنبه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۷:۰۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: kerman-61142
  • خبرنگار : 50189

نماینده مردم جیرفت در خانه ملت:

برخی‌ها از دوش ما بالا رفتند و نگذاشتند جنوب استان کرمان به جایی برسد

برخی‌ها از دوش ما بالا رفتند و نگذاشتند جنوب استان کرمان به جایی برسد
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: محروم به کسی گفته می‌شود که اصالت، ظرفیت، پتانسیل و موهب بی‌شمار خدادادی نداشته باشد اما ما در جنوب استان کرمان همه این عناصر را در کنار یکدیگر داریم ولی متاسفانه برخی‌ها از دوش ما بالا رفتند و نگذاشتند ما به جایی برسیم.

به گزارش ایسنا منطقه کویر، "یحیی کمالی‌پور" عصر امروز 23 خردادماه در دیدار نخبگان و سرمایه‌گذاران جنوب استان کرمان با وزیر صنعت، معدن و تجارت در شهرستان جیرفت بر لزوم توسعه منطقه جنوب استان کرمان تاکید کرد و  گفت: افرادی بسیار زیادی هستند که امکان سرمایه گذاری در جنوب استان کرمان در حوزه های زیرساختی را دارند که باید برای آنها فرش قرمز پهن کرده و حمایتشان کنیم نه اینکه چوب لای چرخ آنها بگذاریم.

وی با بیان این مطلب که نباید سرمایه گذاران جنوب استان را گرفتار بروکراسی‌های اخذ مجوز یا دریافت تسهیلات کرد، ادامه داد: از وزیر صنعت، معدن و تجارت این انتظار را داریم که شرایطی فراهم کنند تا مشوقات ممکن برای سرمایه گذاران جنوب استان تبیین شود.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در حوزه معدن شرکت ایمیدرو باید زیرساخت‌های لازم در این بخش را ایجاد کند اما سوال مشخص بنده این است که این شرکت چه کمکی در جنوب استان کرمان کرده است؟ باید این شرکت به دلیل وجود معادن بسیار غنی و ارزشمند در این منطقه فعال‌تر شود ضمن آنکه لازم است که شعبه بانک صنعت، معدن در جنوب استان راه‌اندازی شود.

کمالی پور با تاکید بر اینکه باید جنوب استان کرمان را در افق به صورت ویژه دید، تاکید کرد: محروم به کسی گفته می‌شود که اصالت، ظرفیت، پتانسیل و موهب بی‌شمار خدادادی نداشته باشد اما ما در جنوب استان کرمان همه این عناصر را در کنار یکدیگر داریم ولی متاسفانه برخی‌ها از دوش ما بالا رفتند و نگذاشتند ما به جایی برسیم.

به گزارش ایسنا، "احمد حمزه" نماینده مردم کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، فارياب و قلعه گنج در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: در 7 شهر جنوبی استان کرمان وزن بیشتر اقتصاد برپایه اقتصاد سنتی و کشاورزی است.

وی به تبیین پتانسیل‌های معدنی جنوب استان کرمان پرداخت و بیان کرد: تولیدات بسیار بالایی در بخش کشاورزی در منطقه جنوب استان کرمان وجود دارد به طوری که سالانه حدود 4 میلیون تن محصولات کشاورزی در جنوب استان تولید می‌شود.






  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha