• سه‌شنبه / ۴ آبان ۱۴۰۰ / ۲۱:۳۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400080402930

کاهش ۶۵ درصدی مرگ‌ومیر ناشی از هپاتیت تا سال ۱۴۱۰

کاهش ۶۵ درصدی مرگ‌ومیر ناشی از هپاتیت تا سال ۱۴۱۰

ایسنا/خراسان رضوی مدیر مرکز تحقیقات عفونت‌های منتقله از خون سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: اهداف مهم استراتژی جهانی سلامت در خصوص هپاتیت‌های ویروسی شامل کاهش ۹۰ درصدی در بروز موارد جدید هپاتیت B و C و کاهش ۶۵ درصدی در میزان مرگ و میر ناشی ازاین بیماری‌ها تا پایان سال ۱۴۱۰ است.

دکتر محمدرضا هدایتی مقدم در نشست هم‌اندیشی سازمان‌های مردم نهاد در مورد کنترل هپاتیت‌های ویروسی که در سازمان مرکزی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: هپاتیت بیماری‌ است که برای سال‌های متمادی از طرف سازمان‌های بین‌المللی مرتبط مورد غفلت واقع شده بود. اهداف مهم استراتژی جهانی سلامت در خصوص هپاتیت‌های ویروسی شامل کاهش ۹۰ درصدی در بروز موارد جدید هپاتیت B و C و کاهش ۶۵ درصدی در میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری‌ها تا پایان سال ۱۴۱۰ است. 

وی افزود: انتظار می رود این امر با شناسایی ۹۰ درصد از افرادی که با این بیماری‌ها زندگی می‌کنند و درمان ۸۰ درصد بیماران شناسایی شده، تحقق ‌یابد. نقش سازمان‌های غیردولتی در دستیابی به هدف جهانی حذف هپاتیت‌های ویروسی شامل افزایش آگاهی عمومی در مورد اثرات پزشکی و روانشناختی هپاتیت بر زندگی بیماران و جامعه و اقدام برای یافتن افراد مبتلایی است که از بیماری خود بی‌اطلاع هستند. 

مدیر مرکز تحقیقات عفونت‌های منتقله از خون جهاددانشگاهی خراسان رضوی بیان کرد: اتحادیه جهانی هپاتیت بزرگترین سازمان غیردولتی بین‌المللی با موضوع هپاتیت است که بیش از ۱۰۰ کشور در آن عضویت دارند. هدف این اتحادیه افزایش آگاهی، تاثیرگذاری بر سیاست‌ها و اقدام برای یافتن میلیون‌ها نفر از مبتلایان به هپاتیت ویروسی است که از بیماری خود بی‌اطلاع هستند. 

هدایتی تصریح کرد: سازمان‌های مردم نهاد دیگر مثل انجمن بیماران کبدی اروپا و یا خیریه ملی هپاتیت‌های ویروسی در ایالات متحده، توانسته‌اند با تاثیرگذاری بر مراجع سیاست‌گذاری و قانون‌گذاری، اقدامات مهمی را در خصوص کنترل این بیماری‌ها در کشورهای مختلف اروپا و امریکا به تصویب قانونی برسانند. 

وی اضافه کرد: سازمان‌های مردم نهاد ایران در خصوص بیماری‌های کبدی در تهران و مراکز استان‌های بزرگ مثل مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز و همدان تاسیس شده‌اند که در مشهد، انجمن حمایت از بیماران کبدی و انجمن هپاتیت خراسان رضوی فعالیت می کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha