• چهارشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۸:۱۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1401022114194
  • خبرنگار : 50491

رئیس سازمان امور عشایر ایران:

 نهاده‌های دامی همچنان با ارز دولتی توزیع می‌شود/ آخرین وضعیت تولید اقلام اساسی در گلستان

 نهاده‌های دامی همچنان با ارز دولتی توزیع می‌شود/ آخرین وضعیت تولید اقلام اساسی در گلستان

ایسنا/گلستان رئیس سازمان امور عشایری ایران گفت: با وجود آغاز جراحی اقتصادی، نهاده های دامی در ماه‌های آینده نیز همچنان به صورت دولتی و با ارز ترجیحی در اختیار تولیدکنندگان قرار می گیرد.

عباس پاپی‌زاده صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در مدت زمانی که وظیفه تنظیم بر بازار به جهاد کشاورزی محول شد همکاران ما تلاش بسیار مضاعفی داشتند و عملکرد خوبی را به نمایش گذاشتند.

وی افزود: از آنجایی که زنجیره تولید تا مصرف به صورت پیوسته کنار یکدیگر قرار بگیرد بحث تنظیم بازار توسط قانونگذار مصوب شده و در حال حاضر براساس قانون، زنجیره تولید تا توزیع برعهده وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است و وظیفه ما برنامه ریزی برای تمامی حلقه های این زنجیره اعم از تامین نهاده تا پروسه تولید و فرآوری، توزیع، تنظیم بازار و نظارت است.

نماینده ویژه وزیر جهاد کشاورزی برای نظارت بر اجرای طرح مردم سازی با بیان اینکه زنجیره کامل تولید و توزیع بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است و باید این وظیفه را به بهترین نحو انجام دهیم، بیان کرد: این وظیفه در حالی به جهاد کشاورزی واگذار شده که دولت جدید سکاندار بخش اجرایی کشور شده و از سویی دیگر دولت سیزدهم در ابتدای کار خود شجاعتی به خرج داده و می خواهد جراحی مهم اقتصادی را در کشور انجام دهد که جهاد کشاورزی در این شرایط در تنظیم بازار عملکرد مطلوبی و بسیار خوبی داشته است.

تنظیم بازار اولویت نخست دولت در شرایط جراحی اقتصادی

پاپی‌زاده با بیان اینکه با توجه به شرایط پیش‌رو تنظیم بازار در اولویت دولت و جهاد کشاورزی قرار دارد، بیان کرد: البته این به معنای تعطیلی تولید نیست و جزو اقدامات معمول ما است که باید انجام شود.

وی با اشاره به تامین کالاهای اساسی، گفت: در خصوص کمبود روغن پیگیری های خوبی انجام شد و سهمیه ای بیش از نیاز استان در اختیار دو کارخانه اصلی روغن کشی قرار گرفت و در استان گلستان کمبود روغن نخواهیم داشت.

رئیس سازمان امور عشایر ایران از عملکرد موفق جهاد کشاورزی گلستان در تنظیم بازار قدردانی کرد و گفت: در بحث مرغ و تخم مرغ اقدامات خوبی در استان گلستان انجام شده و تولید آینده نیز روند خوب و رو به رشدی خواهد داشت‌ جوجه ریزی براساس برنامه زمانبندی انجام شده است.

پاپی زاده با بیان اینکه حجم زیاد تولیدات مرغ و تخم مرغ مربوط به گلستان است، افزود: این استان نیاز سایر استان ها را هم تامین می کند لذا  با اقدامات انجام شده در ماه های آینده کمبود مرغ و تخم مرغ در استان گلستان و سایر استان‌هایی که این دو کالا را از گلستان تامین می کنند وجود نخواهد داشت.

وی به تامین نهاده های دامی با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی طی ماه های آینده خبر داد و یادآور شد: با وجود آنکه به دستور ریاست محترم جمهور جراحی اقتصادی آغاز شده و یارانه در اختیار مردم قرار گرفته است اما نهاده های دامی در ماه های آینده همچنان به صورت دولتی و با ارز ترجیحی در اختیار تولیدکننده قرار می گیرد تا ضمن حمایت از تولیدکننده، محصول با قیمت ارزان به مردم عرضه شود.

نماینده ویژه وزیر جهاد کشاورزی برای نظارت بر اجرای طرح مردم سازی بر لزوم استقرار دوربین های نظارتی در کشتارگاه ها تاکید کرد و افزود: بیش از ۷۰۰ مرغداری در استان گلستان وجود دارد و باید نظارت بر عرضه مرغ به صورت مستمر انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۲-۲۹ ۲۳:۴۹

سلام بنده در ۲۱اردیبهشت جوجه ریزی نموده ام و در حال حاضر با بیانات مردم که به بنده ارز تعلق نمیگیرد بنده متاسفانه تصمیم به محدود جوجه ها گرفتم چون با ارز جدید توان مالی ادامه ندارم