• سه‌شنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402031609776
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مدیرعامل مؤسسه خیریه اُتیسم کاشان مطرح کرد:

هنر و موسیقی؛ موثرترین راهکار شناسایی استعداد کودکان طیف اتیسم

هنر و موسیقی؛ موثرترین راهکار شناسایی استعداد کودکان طیف اتیسم

ایسنا/اصفهان مدیرعامل مؤسسه خیریه اُتیسم کاشان گفت: هنر و موسیقی در مدارس مخصوص کودکان مبتلا به اختلال طیف اُتیسم ارائه می‌شود، زیرا هنردرمانی و موسیقی درمانی، نقاط قوت این گروه از توانیابان را شناسایی و بر پرورش این استعدادها تاکید می‌کند.

مریم خیامی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کودکان مبتلا به اُتیسم، بیشتر به صورت دیداری فکر می‌کنند و مهارت‌های نقاشی، موسیقی، کاردستی و سفال می تواند به شکلی منظم ارائه شود و آنها بارها یک کار هنری را انجام دهند تا سرانجام در این کار مهارت پیدا کنند.

وی افزود: تلاش می کنیم با استفاده از هنر درمانی برای این گروه از شهروندان جامعه، هویت مستقلی تعریف کنیم تا آنها بتوانند ظرفیت‌های خود را شناخته و در جامعه به جایگاه متناسب با توانایی‌های خود برسند و با رسیدن به سن بزرگسالی در مسیر اشتغال قرار گیرند.

مدیرعامل موسسه خیریه اُتیسم کاشان تاکید کرد: هنر درمانی به مبتلایان اُتیسم کمک می‌کند تا با کشف و پرورش استعدادهای هنری خود بتوانند با جهان اطراف خود ارتباط برقرار کنند و کیفیت تصور و توانایی فکرهای تجسمی، توانایی تشخیص و زبان بدن، مدیریت احساسات و حتی توانایی‌های حرکتی آنها را بهبود می‌بخشد.

خیامی‌پور تصریح کرد: پژوهش‌ها ثابت کرده است که درمان‌های مبتنی بر هنر و موسیقی در یک محیط کنترل شده، باعث تحریک و تقویت حواس و یکپارچگی حسی  مبتلایان به طیف اتیسم شود و هنردرمانی که همراه با رنگ کردن و کشیدن است هماهنگی چشم و دست آنها را تقویت می‌کند.

وی گفت: مؤسسه خیریه اُتیسم کاشان با راه اندازی آموزشی و توانبخشی سرای امید ۱۲۰ نفر از مبتلایان به اختلال طیف اتیسم در گروه سنی ۵ تا ۱۵ سال را تحت پوشش و حمایت دارد که تلاش مربیان و فعالان فرهنگی و هنری در این مجموعه قابل تقدیر است.

هنر و موسیقی؛ موثرترین راهکار شناسایی استعداد کودکان طیف اتیسم

 خیامی‌پور افزود: کاردرمانی، گفتاردرمانی، بازی درمانی، ماساژ درمانی و تعدیل حسی، هنردرمانی، اسب درمانی، برگزاری دوره‌های تربیت مربی،  اجرای تست‌های غربالگری و سنجش و ارزیابی به‌صورت رایگان و آماده سازی کودکان اُتیسم برای ورود به مدرسه از جمله برنامه‌های مرکز سرای امید کاشان است.

مدیر مرکز سرای امید کاشان، تصریح کرد: خدمات مشاوره به خانواده‌ها، برگزاری جشن و سفرهای مناسبتی و فصلی با هدف سلامت روانی خانواده‌ها، برگزاری کلاس‌های استعدادیابی کودکان مانند نقاشی، موسیقی و سوارکاری و آموزش با تکنیک‌های مدرن به‌صورت انفرادی و گروهی نیز در این مرکز انجام می‌شود.

وی گفت: نمایشگاه «پنجره نگاه من» با همکاری خیرخواهانه استاد مهدی رعیتی، مدرس نقاشی و ستاره طالبیان برپا شده که آثار نقاشی ۲۰ نفر از توانیابان مؤسسه اُتیسم کاشان به نمایش گذاشته است و تا ۲۱ خرداد ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha