• پنجشنبه / ۴ آبان ۱۴۰۲ / ۱۹:۵۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402080403198
  • خبرنگار : 50597

یک مسئول:

بیمه سلامت استان مرکزی ۴۶ درصد جمعیت استان را پوشش داده است

بیمه سلامت استان مرکزی ۴۶ درصد جمعیت استان را پوشش داده است

ایسنا/مرکزی مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی با پوشش ۶۵۴ هزار نفر، ۴۶ درصد از جمعیت استان را پوشش داده است و به تمام این افراد در ۴ صندوق بیمه‌ای، خدمات بیمه پایه را ارائه می‌دهد.

محمدرضا جیریایی، پنجشنبه ۴ آبان‌ماه در آیین افتتاح ساختمان جدید بیمه سلامت خمین، با اشاره به ۲۰ دستاورد مهم بیمه سلامت در دولت سیزدهم، اظهار کرد: اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی با پوشش ۶۵۴ هزار نفر، ۴۶ درصد از جمعیت استان را پوشش داده است و به تمام این افراد در ۴ صندوق بیمه‌ای، خدمات بیمه پایه را ارائه می‌دهد که مهم‌ترین آن، صندوق بیمه روستایی با جمعیت ۳۲۶ هزار نفر و ۱۸۳ هزار نفر جمعیت بیمه همگانی است.

وی ادامه داد: ۸۳ هزار نفر تحت پوشش صندوق کارکنان دولت و ۴۱ هزار نفر از خانواده شهدا و ایثارگران و جانبازان نیز تحت پوشش این بیمه هستند که تمام این افراد به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته‌ و تمامی خدمات تشخیصی درمانی را از بخش خصوصی و دولتی دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به ایجاد صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج به عنوان مهمترین اتفاق بیمه سلامت در دولت سیزدهم، افزود: طی این اتفاق بیش از ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر از بیماران خاص استان مرکزی شناسایی و توسط سازمان بیمه سلامت نشانه‌دار شدند تا خدمات مورد نیاز خود را در مراکز تشخیصی و درمانی با هدف کاهش هزینه‌های پرداختی، دریافت کنند. 

جیریایی گفت: علاوه بر دریافت خدمات الکترونیکی از این صندوق، تاکنون بیش از ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خسارت متفرقه به این افراد پرداخت شده است. پیش از این پنج نوع بیماری خاص در این صندوق تعریف شده بود که اکنون به ۱۰۷ بیماری رسیده است.

وی با اشاره به سنگین بودن هزینه‌های درمان ناباروری تصریح کرد: به دلیل افزایش قیمت این خدمات، بسیاری از خانواده‌ها از درمان منصرف می‌شدند. گسترش چتر حمایتی از زوجین نابارور اتفاق دیگری بود که توسط بیمه سلامت رخ داد. تمامی خدمات مورد نیاز تشخیصی و درمانی زوجین نابارور در شمول تعهدات این بیمه قرار گرفت تا بتوانند از آنها استفاده کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: در استان مرکزی ۵۴۵ زوج نابارور در سامانه‌های بیمه سلامت نشانه گذاری شدند تا بتوانند خدمات خود را از موسسات تشخیصی و درمانی دریافت کنند. تمامی مراکز ارائه دهنده این خدمات از جمله بیمارستان های سینا و امیرالمومنین(ع) و بیمارستان‌های دولتی غیردانشگاهی تحت قرارداد بیمه سلامت هستند که این زوجین می‌توانند خدمات خود را بدون دغدغه از این مراکز به صورت بیمه‌ای دریافت کنند. تاکنون ۳ میلیارد تومان به زوجین نابارور کمک شده است.

وی افزود: با توجه به کلید خوردن حذف ارز ترجیحی در دولت، اجرای طرح دارویار از خدمات دیگری بود که در بیمه سلامت انجام شد و با اجرای زیرساخت‌های آن، بیمارانی که برای تهیه دارو مراجعه می‌کردند، افزایش قیمت را احساس نکردند. نظام سلامت کشور از ابتدای اجرای طرح تاکنون حدود ۱۳۰ میلیارد تومان برای این کار پرداخت کرده است که ۶۰ میلیارد تومان آن مربوط به نیمه دوم سال گذشته است و در نیمه اول سال جاری نیز ۷۰ میلیارد تومان در قالب یارانه دارو به این طرح اختصاص یافته است.

جیریایی با اشاره به اجرای نسخه الکترونیک در کشور گفت: از مزایای این طرح، تجمیع اطلاعات بیمار و تمامی سازمان‌های بیمه‌گر است که تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی را برای سیاستگذاران حوزه سلامت تسهیل کرده تا با استفاده از این اطلاعات، به نیازهای ضروری در حوزه سلامت پرداخته شود.

وی ادامه داد: حمایت از توانخواهان و معلولان سازمان بهزیستی اقدام دیگری بود که در بیمه سلامت صورت گرفت. با توجه به توافقنامه بیمه سلامت و سازمان بهزیستی، ۵۹ کد خدمتی در تعهد خدمات سازمان بیمه سلامت قرار گرفت تا این افراد بدون دغدغه خدمات مورد نیاز را بر اساس بیماری دریافت کنند. در استان مرکزی نیز حدود ۲۱ هزار نفر به این منظور نشاندار شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha