• دوشنبه / ۴ دی ۱۴۰۲ / ۱۸:۱۰
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402100402634
  • خبرنگار : 50598

مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان:

عمق زندگی بر طول عمر ارجحیت دارد

عمق زندگی بر طول عمر ارجحیت دارد

ایسنا/مرکزی مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: عمق زندگی بر طول عمر ارجحیت دارد.

محسن شاه رضایی، ۴ دی ماه در آیین تکریم و بزرگداشت مرحوم دکتر علیرضا صفی‌خانی که در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد، اظهار کرد: دکتر صفی‌خانی‌ ویژگی‌هایی داشتند که همان ویژگی‌های مفاخر و بزرگان است. پشتکار، دلسوزی، دقت و کنجکاوی ایشان از مهم‌ترین ویژگی‌های دکتر صفی‌خانی بوده است.

وی با اشاره به توجه دکتر صفی خانی به ریشه و هویت تصریح کرد: انسان‌های بزرگ هیچوقت یادشان نمی‌رود که اهل کجا هستند. ایشان نیز همانطور بودند و گفته بودند که من باید در اراک تدریس کنم. 

شاه رضایی با تاکید بر اینکه عمق زندگی بر طول عمر ارجحیت داردْ گفت: اواریست گالوا، ریاضیدانی بود که در ۲۰ سالگی فوت کرد ولی صد سال بعد تئوری‌های گالوا در دانشگاه رشد پیدا کرد. اگر پروین اعتصامی نیز عمر بیشتری داشت تبدیل به سعدی بانوان ایران می شد.

وی با بیان اینکه یکی از هدف‌های بنیاد ملی نخبگان، تکریم و الگوسازی بزرگان، مفاخر و اساتید است تصریح کرد: اینکه دانشجویان و اساتید جوان این الگوها را بشناسند خیلی مهم است. استان مرکزی بهشت مفاخر ایران است و غنی از مفاخری است که همگان باید آنها را بشناسند.

مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان اظهار کرد: ما باید برای مفاخر کشور کتاب بنویسیم و فیلم بسازیم تا جوانان، گذشتگان کشور را بشناسند و راه آنان را ادامه دهند.

وحید طهماسبی، رئیس بنیاد نخبگان استان مرکزی نیز اظهار کرد: دکتر صفی‌خانی از منظر یک دانشجو یک الگوی تمام عیار برای دانشجویان و از طرفی برای اساتید جوان که بخواهند فاکتورهای استاد اثربخش را داشته باشند نیز یک الگوی تمام عیار بود.

وی با بیان اینکه بسیاری از اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها محصول آموزش ایشان هستند تصریح کرد: یاد ایشان همچنان بعد از ۱۶ سال در خاطره ها زنده است.

طهماسبی با بیان اینکه دکتر صفی‌خانی عاشق خدا، وطن، دانشجویان و کار خود بود گفت: ایشان، عشق را با تلاش و آموزش علمی و پژوهشی تلفیق می‌کردند. اسلایدهای درسی ایشان در آن زمان در دنیا نمونه نداشت و مبتکر ایده‌های نو در آموزش بودند.

وی با اشاره به تاسیس دبیرخانه استاد اثربخش آموزش به یاد دکتر صفی‌خانی در بنیاد نخبگان استان مرکزی افزود: هرساله در هفته معلم در اردیبهشت ماه به یکی از اساتیدی که شاخصه‌های برتر استاد اثربخش را داشته باشد نشان دکتر صفی‌خانی تعلق می‌گیرد.

رئیس بنیاد نخبگان استان مرکزی با بیان اینکه دکتر صفی‌خانی شهادت‌گونه زندگی کردْ گفت: دوستان و دانشجویان ایشان، پیام‌های زیادی را به این همایش فرستادند که می‌شود از این پیام‌ها یک کتاب تهیه کرد تا این کتاب در اختیار دانشجویان و اساتید جدید قرار گیرد تا دانشجویان بدانند چطور درس بخوانند و اساتید یاد گیرند که چطور با دانشجویان برخورد کنند و تدریس کنند.

مجتبی گودرزی، رئیس دانشگاه صنعتی اراک نیز اظهار کرد: مرحوم دکتر صفی‌خانی از اساتید برجسته دانشگاه صنعتی اراک در دهه هشتاد بودند و چندین آزمایشگاه را ایشان راه‌اندازی کردند که هم‌اکنون دانشجویان از آنها بهره مند می‌شوند.

وی با تاکید بر مقام بالای استاد و معلم افزود: از سال آینده، نشان دکتر صفی‌خانی را به برترین استاد در زمینه آموزش تقدیم خواهیم کرد تا قدر اساتید را بیشتر بدانیم.

مجتبی ذوالفقاری، رئیس دانشگاه اراک نیز اظهار کرد: سنت خداوند این است که اگر کسی با عشق و اخلاص به خداوند کار کند، رشد پیدا می‌کند و ماندگار خواهد شد. جوانان باید باور کنند که اگر تلاش کنند ماندگار خواهند شد.

وی با بیان اینکه دکتر صفی‌خانی ۲۸ سال فرصت داشت و در همین مدت کوتاه، ماندگار شدْ گفت: ایثار یک معلم این است که کارش ماندگار بماند. این همان ویژگی شهید است. ویژگی دکتر صفی‌خانی، تلاش و انرژی بی‌نظیر بود.

ذوالفقاری با تاکید بر اینکه دکتر صفی‌خانی استاد فناوری محور بودند؛ تصریح کرد: کاری که ایشان در حوزه آموزش عملی دانشجویان می‌کردند، نوری در تاریکی بود و نرم افزارهای جدید کاربردی را به دانشجویان و دوستان خود یاد می‌دادند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از نشان مرحوم دکتر علیرضا صفی‌خانی رونمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha