• یکشنبه / ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98032612023
  • منبع : نمایندگی زنجان

علت قطع برخی درختان توسط شهرداری در خرم‌دره

علت قطع برخی درختان توسط شهرداری در خرم‌دره

ایسنا/زنجان شهردار خرم‌دره گفت: برخی از اشجار سطح شهر از لحاظ جنس و نوع کاربرد به صورت صنعتی هستند که پس از گذشت مدتی باید قطع و به چرخه صنعت بازگردد.

به گزارش ایسنا، امیرهوشنگ نوری‌آرا در جمع اعضای کمیته مدیریت پسماند شهرستان خرم‌دره با بیان اینکه شهرداری خرم‌دره به صورت جدی از شهریور سال ۹۷ اقدام به پاک‌سازی رودخانه کبیر و قوری چای کرده است، تصریح کرد: عدم کنترل صحیح و نظارت دقیق بر وضعیت این دو رودخانه سبب شده بود که نخاله و زباله‌های فراوان در مسیر تخلیه شود.

وی با بیان اینکه عدم توجه مردم به محیط‌زیست و رها کردن زباله در هر نقطه از شهر یکی از دلایل انباشت زباله در رودخانه‌ها است، تصریح کرد: با توجه به اینکه وجود این زباله و نخاله‌ها در مسیر آب می‌تواند در مواقع سیل مخاطرات را تشدید کند، از ابتدای امسال تاکنون ۴ کیلومتر از مسیرها لای‌روبی شده است.

نوری‌آرا با بیان اینکه روزانه به طور متوسط ۵۰ تن زباله از داخل شهر خرم‌دره جمع‌آوری می‌شود، اظهار کرد: به طور متوسط روزانه ۴۰ کیلومتر از جوی‌ها و انهار در شهر خرم‌دره شست‌وشو و پاک‌سازی شده و در ۱۰۰ هکتار از معابر نیز شهرداری نسبت به عملیات جارو کردن صورت می‌گیرد.

این مسئول با اشاره به بوی نامطبوع مخازن زباله، تصریح کرد: با توجه به آغاز فصل تابستان این بو تشدید می‌شود که برای جلوگیری از انتشار آن به طور دوره‌ای نسبت به شست‌وشوی مخازن اقدام می‌شود.

وی با اشاره به قطع برخی از اشجار در سطح شهر و برخی از واکنش‌ها به این موضوع، تصریح کرد: برخی از اشجار سطح شهر از لحاظ جنس و نوع کاربرد به صورت صنعتی هستند که پس از گذشت مدتی باید قطع و به چرخه صنعت بازگردد.

شهردار خرم‌دره با اشاره به برخی از اظهار نظرات صورت گرفته در این زمینه، تصریح کرد: با توجه به اینکه این درختان پس از مدتی پوسیده شده و می‌توانند جان افراد را تهدید کند، شهرداری برای قطع درختان وارد عمل می‌شود.

نوری‌آرا از کاشت ۱۲ هزار اصله نهال در سطح خرم‌دره خبر داد و افزود: توسعه فضای سبز از فاکتورهایی است که می‌تواند در تصفیه هوا و ایجاد فضای مطلوب شهری و توسعه فضای سبز موثر باشد.

شهردار خرم‌دره با بیان اینکه نگه‌داری فضای سبز ماهانه در هر هکتار  به طور میانگین ۹۰ میلیون تومان هزینه دارد، ادامه داد: علی‌رغم همه محدودیت‌های اعتباری در راستای گسترش فضای سبز سعی شده است، یک و نیم هکتار به سرانه فضای سبز در ورودی شهرستان از سمت زنجان اضافه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha