• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۲۳:۳۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99020201730
  • خبرنگار : 50204

سال گذشته؛

۱۵هزار فرصت شغلی در استان مرکزی ایجاد شد

۱۵هزار فرصت شغلی در استان مرکزی ایجاد شد

ایسنا/مرکزی معاون اقتصادی استاندار مرکزی گفت: سال گذشته حداقل ۱۵ هزار شغل جدید در استان ایجاد شد و نرخ بیکاری در زمستان همان سال از ۸.۴ به ۶.۹ رسید.

سعید فرخی روز سه شنبه دوم فروردین ماه در ستاد اقتصاد مقاومتی استان مرکزی اظهار کرد: بر اساس گزارش واصله، کشور و استان مرکزی در تحقق شعار سال گذشته عملکرد موفقی داشته و همین مهم پایه نامگذاری سال جاری به نام جهش تولید شد.

وی افزود: سال گذشته در استان مرکزی حداقل ۱۵ هزار شغل جدید ایجاد شد و نرخ بیکاری در زمستان همان سال به ۶.۹ رسید، همچنین صادرات یک میلیارد دلاری از استان مرکزی نسبت به سال ماقبل آن ۱۸ درصد افزایش وزنی داشته است.

معاون اقتصادی استاندار مرکزی میزان جذب سرمایه گذاری خارجی در استان را یک میلیارد و ۵۶۰ میلیون دلار دانست و تصریح کرد: این میزان سرمایه گذاری جذب شده در استان برابر با ۴۰ سال گذشته است.

فرخی اضافه کرد: کارگران دارای حقوق معوق استان در سال گذشته از هزار و ۱۹۷ نفر به ۵۱۷ نفر و از ۵۱ واحد به ۲۷ واحد رسید، همچنین استان در راستای پایش محیط کسب و کار با هشت پله صعود، رتبه چهارم را کسب کرده است.

فرخی بیان کرد: تاسیس ۷۹۰ جواز به ارزش ۱۰ هزار میلیارد ریال زمینه ساز ایجاد ۱۹ هزار شغل در استان شده است.

وی با اشاره به رشد چشمگیر تسهیلات رونق تولید در سال گذشته گفت: سال گذشته پرداخت تسهیلات رونق تولید در استان مرکزی ۳۰ درصد افزایش داشته به طوری که حدود دو هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است.

معاون اقتصادی استاندار مرکزی اضافه کرد: پرداخت ۵۴۰ میلیارد ریال تسهیلات به مددجویان کمیته امداد امام و بهزیستی استان مرکزی زمینه اشتغال هزار و ۳۰۰ نفر از مددجویان را فراهم کرده است.

فرخی همچنین با بیان اینکه در تمامی محصولات بخش کشاورزی رشد تولید حاصل شده، بیان کرد: سال گذشته در استان ۴۲۱ تن گندم و ۱۲۰۰ تن گیاهان دارویی و گل محمدی تولید و ۳۷۰ هزار تن محصول مازاد بر نیاز گندمکاران به صورت تضمینی خریداری شده است.

وی در خصوص نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید گفت: جهش تولید قطعا ادامه تولید است اما با سازوکار قبلی قابل دسترس نیست و نیازمند تغییر نوع تفکر نسبت به تولید است. مخاطب اصلی این شعار مردم و مسئولان و اولویت اصلی آن بهبود کسب و کار بوده است.

معاون اقتصادی استاندار مرکزی بهبود کیفیت محصولات داخلی، توجه به خرید محصولات داخلی، شناسایی موارد بهبود کسب و کار، اجرای مصوبات مقررات زدایی، پیگیری مصوبات شورای گفت و گو و توسعه دولت الکترونیک را از عوامل تحقق شعار سال عنوان کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha