• پنجشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99020402693
  • خبرنگار : 50046

ضرورت گنجاندن ۳ وعده غذایی در ماه مبارک رمضان

ضرورت گنجاندن ۳ وعده غذایی در ماه مبارک رمضان

ایسنا/خراسان شمالی متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: گنجاندن سه وعده افطار، شام و سحری در رژیم غذایی به منظور جلوگیری از کمبود نیازهای بدن ضروری است.

محمدرضا جلیلوند در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: مصرف میوه، سبزی و لبنیات در ماه رمضان به منظور حفظ سلامت فرد توصیه می شود و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی سردرد، عصبانیت و ضعف را از عوارض حذف سحری اعلام و اظهارکرد: مصرف یک باره مایعات در وعده سحری نه تنها سبب‌ جلوگیری از تشنگی در ایام روزه داری نمی شود، بلکه باعث دفع زودتر آب از بدن و تشنگی می شود.

جلیلوند نسبت به مصرف غذای سنگین در وعده افطار هشدار داد و عنوان کرد: فاصله مناسب میان وعده شام تا زمان خواب باید حدود ۳ ساعت در نظر گرفته شود.

وی با بیان این که مصرف مایعات از وعده افطار تا سحری باید تدریجی باشد، خاطرنشان کرد: حذف یکی از وعده های غذایی باعث می شود مصرف غذا در وعده بعدی افزایش یابد، بنابراین به هیچ عنوان حذف وعده های غذایی توصیه نمی شود.

 جلیلوند گفت: مصرف مواد قندی و کربوهیدرات های ساده در این ماه به طور چشمگیری افزایش می یابد، اما بهتر است با جایگزین کردن مواد فیبری، سبزیجات و میوه های تازه بیشتر به حفظ سلامت خود کمک کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha