• شنبه / ۳ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99030301554
  • خبرنگار : 50105

خانه‌نشینی جهانی کرونا و بهبود تنوع زیستی

خانه‌نشینی جهانی کرونا و بهبود تنوع زیستی

ایسنا/خراسان رضوی کارشناسان محیط‌زیست اظهار کردند: بیماری کووید 19  فرصتی جدید برای آینده متنوع‌تر خواهد بود.

به نقل از فیز، محققان دانشگاه گریفیث در استرالیا دریافتند که کروناویروس جدید می‌تواند فرصتی برای آینده متنوع باشد و توصیه می‌کنند، برنامه‌ریزی صحیح درباره یافته‌های حاصل از خانه‌نشینی در جهان، می‌تواند برای بهبود تنوع زیستی جهانی استفاده شود.

همه‌گیری جهانی کروناویروس، میلیون‌ها نفر در سراسر جهان را خانه‌نشین کرده و طبیعت نیز نسبت به این موضوع واکنش نشان داده است.

گزارش‌های مربوط به تردد حیوانات در شهرها و خیابان‌ها را حتما شنیده و خوانده‌اید.

همچنین، هوای پاک‌تر و آرامش در شهرها از نتایج خانه‌نشینی است و چنین تغییراتی یادآوری می‌کند که انسان‌ها تنها ساکنین سیاره زمین نیستند.

این بررسی نشان داد، این تغییرات می‌تواند فرصتی جدید برای تغییر در شیوه‌های ارائه‌شده در جهان باشد.

همان‌طور که جهان به‌سوی دنیای بعد از همه‌گیری درحرکت است، متخصصان و کارشناسان محیط‌زیست به موضوع تنوع اشاره می‌کنند.

تاریخ نشان داده است که برخی وقایع مهم جهان می‌تواند منجر به تغییر شود، برای مثال، حادثه چرنوبیل در اوکراین، باعث شد تا انسان‌ها بخش بزرگی از زمین را رها کنند و به طبیعت اجازه دهند تا مسیر خود را طی کند، نتیجه آن منطقه‌ای است که اکنون به‌عنوان منبع اکولوژیکی(بوم‌شناسی) شناخته می‌شود.

نمونه دیگر در کشمکش کلمبیا بود که باعث حفاظت از گیاهان و حیوانات منطقه شد، زیرا انسان‌ها با ترس به این مناطق وارد نمی‌شدند و همین عاملی برای حفظ تغییرات مثبت در طبیعت شد. تاثیر خانه‌نشینی کرونا هم می‌تواند تاثیرات مشابهی در این زمینه داشته باشد.

خانه‌نشینی در این دوران منجر به تجدیدنظر در برخی از عادات مصرف‌شده که ممکن است با پایان این همه‌گیری این تغییرات ادامه داشته باشد.

محققان اظهار کردند: این همه‌گیری می‌تواند نقطه عطفی در چگونگی مشاهده بشر نسبت به سیاره زمین باشد و برای توسعه استراتژی‌های جدید و اجرای آنها و توافق در سیاره متنوع‌تر و سازگار با محیط‌زیست موثر باشد.

نتایج این بررسی در مجله Science منتشرشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha