• دوشنبه / ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ / ۲۱:۵۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99051309936
  • خبرنگار : 50044

فعالیت ۳۰۰ واحد فناور و ۶۰شرکت دانش بنیان در گیلان

فعالیت ۳۰۰ واحد فناور و ۶۰شرکت دانش بنیان در گیلان

ایسنا/گیلان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان با اشاره به فعالیت ۳۰۰ واحد فناور در گیلان تصریح کرد: ۶۰واحد دانش بنیان در پارک علم و فناوری گیلان مستقر هستند.

آرش فرزام صفت امروز در مراسم افتتاح دفتر فن بازار منطقه ای گیلان که در پارک علم و فناوری استان گیلان برگزار شد، اظهار کرد: توانمندی های استان گیلان در تمام بخش ها قابل انکاری نیست و در حوزه های مختلف ثابت شده است.

وی با اشاره به فعالیت ۳۰۰ واحد فناور در گیلان تصریح کرد: ۶۰واحد دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری گیلان هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان یکی از حلقه های مفقوده و چالش های بنگاه های اقتصادی را نبود بازارهای فن آوری دانست و افزود: به‌عنوان مثال زیتون یکی از محصولات استراتژیک استان گیلان است و ما می‌توانیم بیش از ۵۰ محصول از همین زیتون تولید کنیم البته امروز عدم وجود بازارهای فناوری و فن بازار یکی از چالش‌ها است.

وی با بیان اینکه نیازسنجی در صنایع مختلف از جمله گردشگری استان از ضرورت های جامعه است گفت: نیازسنجی باید براساس شرایط روز جامعه انجام گیرد زیرا نیاز امروز با سال گذشته متفاوت است.

فرزام صفت با اشاره به راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری گیلان یادآور شد: صندوق پژوهش و فناوری گیلان باید بتواند در راستای تحقق اهداف دفتر فن بازار منطقه‌ای استان حرکت کند.

علی باستی رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان نیز در این مراسم فن بازار را مکانی برای عرضه و داد و ستد فناوری دانست و افزود: پیش از افتتاح این دفتر جای خالی فن بازار در گیلان دیده می شد.

وی با بیان اینکه سرعت بخشی در فرآیند مبادله فناوری بین عرضه کنندگان و متقاضیان فناوری از اهداف پارک علم و فناوری گیلان در راه‌اندازی این دفتر است، یادآور شد: از دیگر اهداف دفتر فن بازار منطقه‌ای استان گیلان کمک به برگزاری دوره‌های آموزشی مربوط به تجاری سازی، احصا نیازهای فناورانه و برگزاری همایش‌ها و رویدادهای ترویجی و ارتقا فرهنگ فعالیت‌های فناورانه و توسعه بازار فناوری در استان است.

رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان ارتباط شبکه فن‌بازار استان به شبکه کشوری، انجام بازاریابی محصولات فناورانه توسط این شرکت، انتقال فناوری در دانشگاه‌ها حمایت و کمک این شرکت در مالکیت فکری از جمله مزایای راه‌اندازی شبکه فن بازار در گیلان برشمرد.

باستی خاطرنشان کرد: یکی از ارکان اصلی فن بازار، شورای هماهنگی فن‌بازار منطقه‌ای است که در سه حوزه سیاستگذاری، نظارت ‌و مدیریت و ارائه مشاوره در خصوص پیشبرد برنامه‌ها و دستیابی به اهداف فن‌بازار فعالیت دارد. این شورا متشکل از ۱۲ عضو حقوقی و حقیقی از جمله معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استان می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha