• دوشنبه / ۵ آبان ۱۳۹۹ / ۲۱:۱۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99080502877
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

شهرکرد و بروجن در وضعیت بحرانی کرونا قرار گرفتند

شهرکرد و بروجن در وضعیت بحرانی کرونا  قرار گرفتند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه شهرستان‌های بروجن و شهرکرد در وضعیت بحرانی(خاکستری) قرار دارند، گفت: اگر این بیماری به سرعت کنترل نشود قطعا اوضاع وخیم‌تر می‌شود، بنابراین باید اقدامات علمی و جدی باشد.

مجید شیرانی پنجم آبان‌ماه در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه موج سوم بیماری کرونا در کشور نسبت به موج دوم شدت بیش‌تری دارد، اظهار کرد: در هفته گذشته حدود ۲۳۰۰ بیمار در کشور جان خود را از دست دادند و نزدیک به ۱۵ هزار نفر در مراکز درمانی کشور بستری شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه روند بیماران سرپایی در کشور صعودی است، بیان کرد: افزایش بیماران سرپایی موجب افزایش موارد بستری و میزان مرگ و میر در هفته‌های آینده می‌شود.

وی اضافه کرد: میزان مرگ و میر در چهارمحال و بختیاری نسبت به دو هفته گذشته دو برابر شده است و در هفته سوم مهرماه، استان رتبه سوم مرگ و میر ناشی از کرونا را در کشور به خود اختصاص داد.

شیرانی با بیان اینکه تاکنون ۴۰ هزار نمونه از افراد مشکوک به کرونا در چهارمحال و بختیاری گرفته شده است، عنوان کرد: نتیجه آزمایش ۱۳ هزار و ۲۴۶ فرد مشکوک مثبت اعلام شده است و ۲۴۰۰ مورد تاکنون در مراکز درمانی بستری شده‌اند و ۳۹۳ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه شهرستان‌های بروجن و شهرکرد در وضعیت بحرانی(خاکستری) قرار دارند، تاکید کرد: اگر این بیماری به سرعت کنترل نشود، قطعا اوضاع وخیم‌تر می‌شود، بنابراین باید اقدامات علمی و جدی باشد.

وی با تاکید بر اینکه یک قرارگاه برای مدیریت بیماری کرونا و ایجاد محدودیت در چهارمحال و بختیاری باید تشکیل شود، خاطرنشان کرد: در مقابله با این بیماری تک تک افراد مسئول هستند، همه باید تلاش کنیم این بیماری را به هیچ فردی منتقل نکنیم و به این ویروس منتقل نشویم.

 در ادامه جلسه سید راشد جزایری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، اظهار کرد: جلسه قبلی ستاد کرونا ۱۳ مصوبه داشت که از این تعداد ۶ مصوبه اجرایی، ۶ مصوبه در حال اجرا و یک مصوبه اجرایی نشد.

وی با بیان اینکه شش استراتژی برای مدیریت بیماری کرونا توسط ستاد ملی کرونا تعیین شده است، گفت: این استراتژی‌ها شامل تشدید نظارت‌ها، افزایش موارد نمونه‌گیری با استفاده از تست سریع، رهگیری قرنطینه خانگی افراد مبتلا به کرونا، حفاظت از گروه‌های آسیب‌پذیر و تقویت درمان موارد سرپایی در مراکز منتخب است.

جزایری از راه‌اندازی سامانه ماسک در مراکز جامع سلامت برای ردیابی بیماران مبتلا به کرونا خبر داد و افزود: توسط این اپلیکیشن افراد در قرنطینه پیگیری می‌شوند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تاکید کرد: از این پس چهار گروه شغلی براساس وضعیت سفید، زرد، قرمز و خاکستری فعالیت می‌کنند، در وضعیت خاکستری باید تمامی مشاغل با محدودیت فعالیت کنند.

وی بیان کرد: جبهه انقلاب فرهنگی چهارمحال و بختیاری برای کمک به کادر درمان، ضدعفونی و کمک به سالمندان در شرایط کرونایی اعلام آمادگی کرده‌اند.

جزایری در پایان عنوان کرد: اداراتی که امکان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را ندارند، باید به فراخور مکان کارمندان خود را به دورکاری بفرستند، همچین کارمندانی که در معرض خطر هستند در اولویت دورکاری قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha