• یکشنبه / ۳۰ آذر ۱۳۹۹ / ۲۲:۰۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99093023569

همزمان با روز پرستار انجام شد؛

رونمایی از دستاورد علمی دانشجویان دانشگاه سلمان کازرون

رونمایی از دستاورد علمی دانشجویان دانشگاه سلمان کازرون

ایسنا/فارس همزمان با روز پرستار و با حضور رئیس شبکه بهداشت و درمان کارون از دستگاه پالس اکسیمتر و دستگاه ضدعفونی‌کننده تولید شده توسط دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی این شهرستان رونمایی شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان کازرون یکشنبه ۳۰ آذرماه درآیین رونمایی از این دو دستگاه که زیر نظر اساتید مجرب این دانشگاه و با مدیریت گروه ارتباط با صنعت حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تولید شده است، گفت: گام برداشته شده از سوی این دانشجویان، گامی عالی و بزرگ برای ترقی تجهیزات پزشکی است.

دکتر بندر برامکی افزود: دستگاه پالس اکسیمتر، یکی از اولین ابزارهای کاری در معاینه بیماران است و دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون موفق به تولید چنین دستگاهی شده‌اند.

او بیان اینکه ساخت این دو دستگاه در حوزه تشخیص و پیشگیری از بیماری کرونا امیدواری‌های فراوانی را برای ما به وجود آورده است، ضمن قدردانی از تلاش‌های علمی مجموعه اساتید و دانشجویان این دانشگاه، آمادگی خود را برای همکاری با این دانشجویان و سایر دانشجویان دیگری که در حوزه‌های پزشکی و درمانی مشغول به فعالیت‌های مختلف علمی هستند، اعلام کرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون خاطرنشان کرد: رویشی که در این دانشجویان آغاز شده است نوید دهنده افق‌های تازه‌ای در برابر ما است و امیدوارم این روند همچنان ادامه یابد و در آینده شاهد دستاوردهای دیگر این دانشجویان مستعد باشیم.

غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز ضمن تقدیر از این دانشجویان و همچنین تجلیل از تلاش‌های علمی اساتید و اعضا هیئت علمی متعهد این دانشگاه، حمایت از فعالیت‌های علمی دانشجویی به ویژه در راستای ارائه خدمات علمی به جامعه را از رویکردهای اصلی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برشمرد و خاطرنشان کرد: این دانشگاه به واسطه حضور اساتید مجرب و دانشجویان مستعد و توانمند، ظرفیت بسیار مناسبی را برای ارائه خدمات مختلف علمی به جامعه دارد. امیدوارم با برنامه‌ریزی‌ها و ریل‌گذاری‌هایی که برای تقویت این ظرفیت‌ها مهیا کرده‌ایم، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این استعدادها باشیم. 

او ‌همچنین ورود به حوزه‌های کارآفرینی و تلاش برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشجویان را از دیگر رویکردهای پیش‌روی این دانشگاه برشمرد و ابراز امیدواری کرد با ظرفیت‌سازی‌های انجام شده بتوان در این خصوص نیز شاهد تحقق دستاوردهای دیگری بود.  

بهرامی، مدیر گروه ارتباط با صنعت دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز گفت: زمینه‌های علمی لازم برای تولید انبوه این دستگاه‌ها وجود دارد و تیم دانشجویی تولید کننده این دستگاه‌ها آمادگی دارد که دستگاه پالس‌اکسیمتر و همچنین دستگاه ضدعفونی کننده تولید شده را با قیمت‌های به مراتب کمتر و با کیفیت‌های بسیار مناسب در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha