• شنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۹:۳۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99102015141
  • منبع : شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان

سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان:

فاضلاب دنارت به شبکه جمع‌آوری محور شرق اصفهان متصل می‌شود

فاضلاب دنارت به شبکه جمع‌آوری محور شرق اصفهان متصل می‌شود

ایسنا/اصفهان سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اشاره به اینکه فاضلاب محله دنارت به شبکه جمع‌آوری محور شرق اصفهان متصل می‌شود، گفت: در برنامه‌های امسال و سال ۱۴۰۰ شرکت، فاضلاب شهری منطقه دنارت پیش‌بینی شده است.

سیداکبر بنی‌طبا اظهار کرد: یکی از محورهایی که در کلانشهر اصفهان در ارتباط با شبکه جمع‌آوری فاضلاب هنوز باقی مانده، محور شرق اصفهان است که شامل مناطق ارغوانیه، سه راه پینارت، شهرک زاینده‌رود، ردان و دنارت است.

سخنگوی شرکت آبفا استان اصفهان افزود: انتقال فاضلاب به تصفیه‌خانه شرق اصفهان مستلزم اجرای کلکتور اصلی این خط بود و اکنون کلکتور اصلی از محور خیابان شریعتی به کلکتور محور شرق اصفهان تقریباً به اتمام رسیده است.

وی اضافه کرد: ایستگاه پمپاژ که در مجاورت رودخانه زاینده‌رود احداث شده تا بتوانیم با توجه به شرایط توپوگرافی زمین، فاضلاب را به آن نقطه انتقال دهیم و از آنجا به این خط انتقال ایستگاه پمپاژ شود با حضور وزیر نیرو به صورت ویدئو کنفرانس در چند ماه گذشته افتتاح و اجرای شبکه‌های جمع‌آوری محلاتی که به آن اشاره شد، آغاز شد.

به گزارش ایسنا، بنی‌طبا با اشاره به اینکه منطقه دنارت نیز از همان شرایط برخوردار است، گفت: منطقه یک و ۶ اصفهان در قالب اجرای پیمان با پیمانکاران مشخص شده و به مرور زمان شبکه جمع‌آوری این مناطق را اجرا می‌کنیم و پساب را به تصفیه‌خانه شرق اصفهان انتقال می‌دهیم.

مدیر روابط عمومی شرکت آبفا استان اصفهان ادامه داد: شبکه فاضلاب اصفهان منابع دولتی و بودجه‌های عمرانی ندارد و اجرای شبکه‌های فاضلاب مستلزم تأمین منابع مالی زیاد است و با توجه به محدودیت منابع مالی، باید از محل درآمد خود کلان‌شهر اصفهان هزینه‌های آن تأمین شود.

وی اظهار کرد: در حال حاضر با محدودیت منابع مالی مواجه هستیم، اما این عامل منجر به توقف شبکه‌های اجرای فاضلاب نشده و تنها زمان کار طولانی‌تر می‌شود، همکاران در معاونت توسعه و بهره‌برداری شبکه فاضلاب در این راستا تلاش می‌کنند و مردم مطمئن باشند این محله نیز به شبکه جمع‌آوری محور شرق اصفهان متصل و مشکل‌شان حل می‌شود.

بنی‌طبا خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه پساب فاضلاب شهروندان محلات دنارت، فیزدان و داران باید با یک خط انتقال مشترک از محور جنوب رودخانه زاینده رود به شمال رودخانه و سپس از طریق ایستگاه پمپاژ به خط انتقال تصفیه خانه شرق اصفهان منتهی شود، این مهم از برنامه های جدی شرکت آبفا است.

سخنگوی شرکت آبفا استان اصفهان افزود: در حال حاضر به دلیل تعارضات محلی، این عملیات با وقفه مواجه شده و امید است با مساعدت مسئولین ذیربط در استان اصفهان، شرایط و تمهیدات لازم برای اجرای عملیات لوله گذاری فراهم شده و خواسته شهروندان در حداقل زمان ممکن تامین شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha