• دوشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99110603989
  • منبع : نمایندگی اردبیل

با پذیرش 65 مقاله؛

همایش ملی ویرایش و نگارش زبان فارسی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

همایش ملی ویرایش و نگارش زبان فارسی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

ایسنا/اردبیل اولین همایش ملی ویرایش و نگارش زبان فارسی با پذیرش 65 مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

 رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در مراسم افتتاحیه این همایش اظهار کرد: گروه زبان و ادبیات فارسی از قدیمی‌ترین گروه‌های دانشگاه است که اولین همایش ملی ویرایش و نگارش زبان فارسی برگزار می‌کند.
عزیز حبیبی با اشاره به اینکه این همایش باید در سال‌های آتی هم ادامه داشته باشد، اضافه کرد: باید در بحث گسترش و ترویج زبان فارسی بیش‌ازپیش فعالیت کنیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی از مهرماه 1357 فعالیت خود را شروع کرده و در دامن انقلاب اسلامی رشد کرده است، افزود: این دانشگاه در طول فعالیت‌های حدود 43 ساله خود افتخارات متعددی برای استان و کشور کسب کرده است.


حبیبی افزود: ورود دانشگاه محقق اردبیلی به رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۱ دانشگاه‌های برتر جهان با کسب رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور، کسب رتبه ۳ ایران و ۲۰۷ جهان در رنکینگ Green Metric دانشگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۰ میلادی توسط دانشگاه محقق اردبیلی، قرارگرفتن دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه هفدهم دانشگاه‌های جامع کشور در رتبه‌بندی جهانی ISC-۲۰۲۰ و قرارگرفتن دانشگاه محقق اردبیلی در زمره دانشگاه‌های یک درصد برتر جهان از جمله این افتخارات است.


رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: این دانشگاه افتخارات متعدد فرهنگی کسب کرده و با نهادهای فرهنگی تعامل مثبت و نزدیکی داشته و در حوزه عمرانی هم در سال جاری ساختمان کتابخانه مرکزی و ساختمان دانشکده علوم اجتماعی افتتاح شده و چندین پروژه دیگر هم در دست اجرا است.

سید محمد رضی نژاد عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی و دبیر اجرایی اولین همایش ملی ویرایش و نگارش زبان فارسی هم گفت: زبان فارسی تنها یک زبان نیست بلکه یک فرهنگ و هویت است.
وی با بیان اینکه فراخوان این همایش اول شهریورماه سال جاری منتشر شد، ادامه داد: 80 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که 65 مقاله پذیرش نهایی شدند و 12 مقاله به‌صورت شفاهی ارائه می‌شود.


رضی نژاد ادامه داد: زبان فارسی و رسانه‌ها، نگارش و ویرایش در متون خلّاق، عربی در فارسی، بررسی متون نگارش و ویرایش، زبان فرنگی در فارسی، شیوه‌های نوین ویراستاری، صورت و محتوا در ویرایش، دستور زبان فارسی و نگارش و ویرایش، بلاغت و نگارش و ویرایش، سبک‏‌شناسی و نگارش و ویرایش، آسیب‏‌شناسی ترجمه، تصحیح نسخه‌ها، راه‌های پرورش معانی، املای خط فارسی، فلسفۀ ویرایش، نوآوری‌های کاذب در زبان فارسی، آسیب‌شناسی آموزش زبان فارسی در آموزش و پرورش، راهکارهای تقویت مهارت نوشتاری در آموزش زبان فارسی و خارجی، پیشینه ویرایش متون فارسی، بررسی اصول نگارش و ویرایش در متون کلاسیک فارسی، نگارش و ویرایش فارسی در ارتباط با نظریات و مکاتب زبان‏‌شناسی، بررسی نگارشی و ویرایشی متون علمی و زبان و ادبیات فارسی محورهای این همایش بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha